alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

doncic Ekipa

Šestič zapored! Odlično pripravljeni Luka s ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Šport Washington

Barcelona izgubila še proti Chelseaju

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
29.07.2015 08:59

Nogometaši Barcelone so morali v noči na sredo priznati poraz tudi Chelseaju. Aktualni zmagovalci lige prvakov so na prijateljski tekmi v okviru priprav na novo sezono sinoči v Washingtonu igrali proti angleškemu prvoligašu, tekma se je v rednem delu končala z neodločenim izidom 2:2, nato pa je so Katalonci klonili po enajstmetrovkah z 2:4.

Minuli konec tedna je Barcelona izgubila proti Manchester Unitedu, tokrat je bil boljši Chelsea. V rednem delu je Chelsea v 10. minuti v vodstvo popeljal Eden Hazard, priključek sta Barci v drugem polčasu zagotovila Luis Suarez in Sandro Ramirez, v 85. minuti pa je izid poravnal Gary Cahill.

V prid španskemu moštvu govori dejstvo, da je klub igral brez petih standardnih igralcev, med njimi sta manjkala Lionel Messi in Neymar, medtem ko je Chelsea igral brez Williana, Radamela Falcaa in Juana Cuadrada.

Barcelona je poleg omenjenih porazov v okviru teh priprav premagala Los Angeles Galaxy z 2:1, Chelsea pa je izgubil s 3:4 proti New York Red Bulls in premagal Paris Saint-Germain s 6:5 po enajstmetrovkah, potem ko je v rednem delu igral neodločeno 1:1.