Green lake Svet24.si

20-letni moški se je utopil na območju Zelenega ...

uvodna Svet24.si

Malček z možnostjo štirikolesnega pogona

Izidor Krivec Necenzurirano

Razkrivamo: tožilstvo blokiralo hrvaški prevzem ...

1717753308-dsc04923-1717753281864 Reporter.si

Lojze Peterle spet kritiziral vodstvo Nove ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

alma merklin Njena.si

Slovenska pevka bo drugič postala mamica

stojanovic Ekipa24.si

Razkrivamo: Slovenci igrali s črnim trakom, to je...

Novice

Zaslužnim pripadnikom sil zaščite in reševanja v občini Črnomelj podelili priznanja

Piše: R.K.

Čas objave:
31.03.2023 08:59

V sredo je v prostorih Gasilskega doma Črnomelj potekala Občinska proslava ob dnevu civilne zaščite. Na prireditvi so podelili priznanja Civilne zaščite zaslužnim pripadnikom sil zaščite in reševanja iz občine Črnomelj.

Zbrane so nagovorili direktorica Občinske uprave Občine Črnomelj Danijela Nedič Orešič, poveljnik Štaba Civilne zaščite Občine Črnomelj in poveljnik Štaba Civilne zaščite za Dolenjsko Marjan Šmalc. Na prireditvi je bil prisoten tudi Luka Horvat, predstavnik Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, izpostava Novo mesto.

Bronasti trak Civilne zaščite Občine Črnomelj so prejeli Stanislav Kuzma, Marjan Horvat, JP Komunala Črnomelj, PGD Učakovci-Vukovci, PGD Rodine, PGD Hrast-Perudina in PGD Rožič Vrh.

Srebrni trak Civilne zaščite Občine Črnomelj so prejeli Erika Horvat, Borut Brvar, PGD Bojanci, PGD Butoraj in PGD Radenci.

Na prireditvi so se za njihovo delo zahvalili tudi prejemnikom državnih priznanj ob dnevu Civilne zaščite, ki so priznanja že dobili na letošnji državni proslavi. Srebrni znak Civilne zaščite Republike Slovenije sta prejela Marjetka Papež in Jurij Špehar. Zlati znak Civilne zaščite Republike Slovenije pa je prejel Jože Vrščaj.

Za kulturni program so poskrbeli učenci OŠ Mirana Jarca Črnomelj, Glasbena šola Črnomelj in Lina Zupančič.