kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

jasmin, pop-tv, kmetija Njena.si

Kmetija: Zaradi tega Jasmin v areno odhaja ...

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Novice Krško

VIDEO&FOTO: Umetnost poučevanja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.02.2016 11:07

Območna organizacija SVIZ Posavja, ki mu predseduje Marija Žgavc, je včeraj popoldne na Osnovni šoli Jurija Dalmatina Krško pripravila predavanje z naslovom ''Umetnost poučevanja'' priznanjega norveškega pedagoga, pisca in mednarodno uveljavljenega predavatelja Gadi-ja Keller-ja.

Predavanja se je udeležilo preko 200 slušateljev od učiteljev, profesorjev, pedagogov, vzgojiteljev, delavcev v CSOD in članov ASSP, aktivistov in socialnih delavcev.

Godi Keller je sicer strokovni sodelavec mnogih javnih zavodov in zasebnih šol ter vzgojno-izobraževalnih ustanov, pričel pa je tudi s tako imenovano ''Šolo za starše'', ki je naletela na izjemno pozitiven odziv tudi v Sloveniji, saj je na voljo tudi njegov učbenik pedagogike za starše z naslovom: ''S srcem v šoli'' (2007), prevedena in natisnjena v slovenskem jeziku leta 2014.

"Udeleženci štiri urnega predavanja so spoznali del Waldorfske pedagogike in pridobili širši vpogled v moderno pedagoško delo, v vodenje in poučevanje otrok v vseh starostnih obdobjih", je o včerajšnjem predavanju zapisal Renato Zorko.

Predavanja G.Keller Krško (YouTube)