minister, novo-mesto Svet24.si

Poklukar še ni zadovoljen s stanjem varnosti v ...

cg_solska_prehrana_1 Svet24.si

Na črnem seznamu šolskih kuhinj so hrenovke, ...

brinovc201401 Necenzurirano

Kriminalisti preiskujejo sumljiva izplačila ...

IMG-4189 Reporter.si

Sta Aleksandar Vučić in Zoran Janković ...

1juncaj Ekipa

Družina Junčaj tudi uradno prevzela Muro, ...

ana praznik Njena.si

Zakaj je Ana Praznik opustila zanesljivo službo?

slovenija u17 gw Ekipa

Mar to pomeni, da je Slovenija dokončno izgubila ...

Novice Nm

V&F: V srčnem tednu Krka gostila otroke

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.04.2013 08:59

Novomeški farmacevt končuje srčni Teden humanosti in prostovoljstva. V Ločni so v goste povabili otroke iz socialno ogroženih družin. Pripravili so jim zabavni in športni program, olimpijado s profesionalnimi športniki, nastopila je priljubljena pevka Demetra Malalan.

Družbena odgovornost je globoko zakoreninjena tako v Krkinem poslovnem razmišljanju kot tudi v vsakodnevnem razmišljanju številnih krkašev.

Duh prostovoljstva se je s Krkino družbeno odgovorno akcijo Krkin teden humanosti in prostovoljstva, ki je pod sloganom Tudi dobrodelnost je del nas potekal med 15. in 20. aprilom 2013, dodobra razširil med krkaše. V tednu dni se je različnih dejavnosti udeležilo več kot 700 krkašev. Od tega jih je več kot 220 v Novem mestu, Ljubljani in Ljutomeru darovalo kri.

Številni so na različnih lokacijah Krke po Sloveniji prispevali oblačila, igrače, obutev, živila, knjige in druge potrebščine za odrasle in otroke ter hrano za pse in muce. Tudi letos so zbrali skoraj 2 toni potrebščin in skoraj 540 kilogramov hrane za živali. Družili so se s stanovalci domov za starejše in varovanci varstveno delovnih centrov. Dobrodelni teden pa so zaokrožili z obiskom skoraj 1.000 otrok iz socialno ogroženih družin, ki so jim poskušali to soboto narediti kar se da lepo in prijazno.