20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Novice

V Trubarjevem domu upokojencev gasilska vaja

Piše: R.K.

Čas objave:
04.11.2022 13:43

V sklopu letošnjega meseca požarne varnosti je v petek, 28. oktobra v Loki pri Zidanem mostu potekala občinska gasilska vaja.

Pri izvedbi gasilske vaje z naslovom "Gašenje požara in reševanje v Trubarjevem domu ukopojencev v Loki pir Zidanem mostu"" v organizaciji Gasilske zveze Sevnica so sodelovali pripadniki prostovoljnih gasilskih društev iz celotne občine, Poklicna gasilska enota Krško, Policijska postaja Sevnica, Zdravstveni dom Sevnica in Trubarjev dom upokojencev.

Kot prvi so se na poziv na intervencijo odzvali v domačem PGD Loka pri Zidanem Mostu, sledili so še Propstovoljno gasilsko društvo Sevnica in ostala društva iz Gasilske zveze Sevnica ter Poklicna gasilska enota Krško, ki je sodelovala pri gašenju požara in reševanju z višin.

Poveljnik Gasilske zveze Sevnica Gašper Janežič se je skupaj s predsednikom Gasilske zveze Sevnica Vinvencem Knezom, županom Senice Srečkom Ocvirkov in direktorjem Trubarjevega doma upokojencev Robertom Potočnikom v sklepnem delu uspešno izvedene vaje vsem sodelujočim zahvalil za sodelovanje. Izvedena vaja je bila pomemben preizkus usposobljenosti enot in prilagoditve zaščite in reševanja na tako zahtevnem objektu, kot je dom starejših občanov.