pivo na cesti Svet24.si

Zaboji piva padli s tovornjaka na cesto in zaprli ...

soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

azbe jug maribor Ekipa24.si

Nepogrešljivi član Maribora brez ovinkarjenja o ...

Pogovori o njegovem vodenju jutranjih poročil in oddaje Politično na RTV Slovenija že potekajo, kar Odkrito.si

Voditelj Nejc Krevs odkrito o razrešitvi

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Novice Novo mesto

V Revozu predstavitev za predstavnike tujih diplomatskih predstavništev

Piše: STA

Čas objave:
23.01.2020 08:33

Na sedežu podjetja Revoz v Novem mestu, bodo v sklopu niza dogodkov, ki ga pripravlja direktorat za gospodarsko in javno diplomacijo ministrstva za zunanje zadeve, danes pripravili predstavitev za predstavnike tujih diplomatskih predstavništev Business-to-Diplomacy. Srečanja se bodo udeležili tudi tuji veleposlaniki.

Ministrstvo za zunanje zadeve je sporočilo, da je srečanje Business-to-Diplomacy namenjeno tako predstavnikom tujih diplomatskih predstavništev, akreditiranih za Slovenijo, kot tudi veleposlanikom oz. njihovim namestnikom in ekonomskim svetovalcem.

Udeležence bodo uvodoma nagovorili državni sekretar na zunanjem ministrstvu Dobran Božič, francoska veleposlanica v Sloveniji Florence Ferrari in kot glavni gostitelj predsednik uprave Revoza Kaan Ozkan.

Z današnjim srečanjem sicer želijo Slovenijo predstaviti z njenimi poslovnimi zgodbami ter z aktualno sektorsko tematiko. Izbrani temi današnjega srečanja sta električna mobilnost in predstavitev Revoza, ki je največji slovenski izvoznik in tudi najpomembnejša tuja naložba v slovenski avtomobilski industriji.

Zaključni del obiska bodo namenili t. i. mreženju in neformalnim pogovorom, je še sporočilo ministrstvo za zunanje zadeve.