mv-uvhr1 Svet24.si

Ostanki pesticidov prisotni v treh odstotkih ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

1684916784-frghtsjk-66-1684916718719 Necenzurirano

"Bivši zaposleni smo največji poraženci ...

setinc pasek hisa ms pl Reporter.si

To je hiša na obrobju Ljubljane, ki sta si jo ...

doncic 2 Ekipa24.si

Dončić navdušen! Dobil svoj Nascar dirkalnik, ...

tilen-lotrič Odkrito.si

»Vsi smo vsaj enkrat šli čez bolečo zvezo«

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

Novice Brežice

V Brežicah razpis za strokovnega direktorja tamkajšnje bolnišnice

Piše: STA

Čas objave:
06.06.2023 11:53

Splošna bolnišnica Brežice je na svoji spletni strani in v časopisju danes objavila razpis za strokovnega direktorja zavoda. Kandidati morajo izpolnjevati pogoje, ki zahtevajo ustrezno izobrazbo medicinske smeri, petletne delovne izkušnje na vodstvenih mestih v zdravstvu in znanje enega tujega oz. svetovnega jezika.

Delovno mesto je razpisano za štiriletno mandatno obdobje in za krajši delovni čas od polnega tedenskega osemurnega.

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev morajo kandidati poslati v osmih dneh po objavi razpisa. O izbiri jih bodo obvestili v 30 dneh po objavi, so zapisali v brežiški bolnišnici.


Prijava mora med drugim vsebovati izjave o izpolnjevanju pogojev, življenjepis z opisom delovnih izkušenj, program strokovnega dela in štiriletnega bolnišničnega strokovnega razvoja ter potrdilo o nekaznovanosti.

Gre sicer za ponovitev razpisa. Prvič so ga objavili februarja, a nanj ni bilo odziva. Ker je strokovni direktorici medtem potekel mandat, pa so morali na položaj imenovati vršilca dolžnosti. Temu šestmesečni mandat poteče konec avgusta, so v tajništvu brežiške bolnišnice pojasnili za STA.

Splošna bolnišnica Brežice sicer s svojimi storitvami oskrbuje približno 70.000 prebivalcev brežiške, krške in sevniške občine oziroma Posavja. Zdravijo tudi del prebivalcev sosednjih območij. Zaposluje približno 370 ljudi.