nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice

Uspešen vikend za AdriaMobil Cycling

Piše: R.K.

Čas objave:
09.10.2023 10:27

Za našimi mladimi kolesarji je izredno uspešen vikend. V soboto je na 9. POKALU OBČINE STRAŽA med dečki C slavil Žiga Vrtar, srebrni medalji sta osvojila Fran Skrabl med dečki E in Lara Mehle med deklicami A, bronasti medalji pa Nik Pust med dečki D in Stella Lindič med deklicami A.

Ob koncu tekmovalnega programa so navdušili najmlajši, ki so se v velikem številu udeležili otroških dirk za predšolske otroke in za šolarje do 5. razreda OŠ. Vsi so bili zmagovalci in vsak je prejel spominsko majico in medaljo ter okusno palačinko.
V Dobrovi pa je bila včeraj 23. zaključna dirka - VN AVTOMOJSTRA 2023, na kateri sta slavila Žiga Vrtar med dečki C in Jakob Omrzel med starejšimi mladinci. Omrzelov uspeh so dopolnili Žak Eržen, ki je osvojil bronasto medaljo in Nejc Peterlin na 4. ter Anže Ravbar na 5. mestu. Na stopničke sta stopili še Neža Rezelj in Lara Mehle, ki sta bili drugi med deklicami B oz. A. Po zadnji letošnji dirki so razglasili tudi najboljše med deklicami in dečki v točkovanju za POGI POKAL v sezoni 2023. Pokal za najboljšega sta med deklicami B in dečki C osvojila Maja Vurušić in Žiga Vrtar, ki jima je pripadla tudi rumena oz. roza majica zmagovalcev tega tekmovanja. Med deklicami A sta srebrno in bronasto medaljo osvojili Lara Mehle in Stella Lindič, med deklicami B pa je bila tretja Neža Rezelj.