pes-luna-drevo-zajem-slike Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

alkohol Svet24.si

Indijec z 2,9 promila alkohola v krvi razgrajal v ...

tonin vrtovec cigler kralj nsi Necenzurirano

Logar prihaja, da uniči NSi #komentar

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

primoz roglic Ekipa24.si

Kolesarka vojna za velikega talenta! Vpleteni pa ...

Eva Strmljan Kreslin, Vlado Kreslin Njena.si

Vlado Kreslin o odnosu s svojimi otroki

lanisek Ekipa24.si

V drugi seriji Slovenci kot prebujeni, Anže ...

Novice Novo mesto

Tudi letos aktivne namiznoteniške počitnice

Piše: NTK Krka

Čas objave:
01.07.2020 09:27

Vodstvo novomeškega namiznoteniškega kluba sporoča, da klub nadaljuje z nekajletno v javnosti lepo sprejeto tradicijo: tudi v letošnjih dveh počitniških mesecih namreč ne bo zaprlo vrat svoje dvorane v Drgančevju. Od 1. julija, med 17. in 19. uro in vse do začetka pouka v septembru, bo kar deset terminov (vsaka sreda) na voljo za brezplačno igranje pingponga za mlade.

Nadzor nad vadbo bo imela glavna trenerka NTK Krka Novo mesto Manca Fajmut, tudi nekajkratna državna članska prvakinja in reprezentantka, ki je s svojim pristopom do dela za pingpong navdušila veliko tistih, ki so začeli hoditi na brezplačne ure namiznega tenisa v Drgančevju. Glede na to, da bo na voljo 20 ur igranja pod strokovnim nadzorom, pri udeležencih pričakujejo lep napredek v igri. Zainteresirani starši dobijo več informacij na 041 626 895.

O tem, zakaj se v klubu odločajo, da vrat v času počitnic ne zaprejo, predsednik kluba NTK Kka Novo mesto Jernej Jedlovčnik:
»Predvsem s tem načinom dokazujemo, da smo družbeno aktivno oziroma zelo odgovorno društvo, ki od lokalne skupnosti ne pričakuje samo finančne in moralne podpore, pač pa znamo tam, kjer smo specialisti, vračati. Zakaj brezplačno? Zavedamo se, da kar precej staršev ne zmore vseh stroškov, in kaj je lepšega, kot videti srečne otroke za zeleno mizico. Pred dvema ali tremi leti se jih je zbralo kar šestdeset (60) in to nam je dalo dodatnih moči za delo v klubu in za skupnost. Na to smo bili upravičeno ponosni. Vsekakor pa moram ob tem izreči pohvalo lokalnim medijem, ki so v naši akciji prepoznali pomembnost in so o njej pravočasno in naklonjeno pisali. Tako je to naš skupni uspeh v dobro mladeži in lokalni skupnosti, ki podpira zdrav način življenja in zgodnje usmerjanje mladih v šport. Torej, pridite, v Drgančevju vas bomo veseli!«