alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Novice Ribnica

Sotli memorial Dejana Škulja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.02.2013 21:28

S podelitvijo priznanj in družabnim snidenjem v Ribnici se je zaključil že 14. sicer tradicionalni turnir v malem nogometu, ki ga je Športno društvo tamkajšnje Policijske postaje »Ribica« posvetilo svojemu leta 1996 v prometni nesreči umrlemu kolegu in vsestranskemu športniku Dejanu Škulju.

Na turnirju, ki se je v predtekmovanju odvijal v Sodražici in Ribnici, sklepno dejanje pa središču dežele suhe robe , je od 16 prijavljenih sodelovalo 14 ekip. »Pred leti so na turnirju sodelovali tudi policisti iz hrvaških Delnic in Čabra ter predstavniki slovenske vojske. Letos pa je turnir samo policijski » je dejal Bojan Kramžar, predsednik ŠD Ribnica.

V tekmi za tretje mesto je Policijska postaja Vič s 3:2 premagala PP Novo mesto, v tekmi za prvo mesto pa je PP Sotla prav tako po streljanju dodatnih kazenskih strelov, in sicer s 7:6 slavila nad PP Ljubljana.

Najboljši strelec turnirja je bil Boris Brumen (Sotla), vratar pa Andrej Medvešek (Vič). Pokale in priznanja sta ekipam in posameznikoma izročila ribniški in sodraški župan Jože Levstek in Blaž Milavec.

Bojan Kramžar o turnirju


Bojan Kramžar o Škulju