marjan šarec, robert golob Svet24.si

Če se s to pomočjo reši eno otroško ...

stareješi, pomoč Svet24.si

Nova pravica, ki je diskriminatorna do upokojencev...

52-poljansek_2013 Necenzurirano

Pidovski tajkun prodaja podjetje, ki služi ...

jansa logar bobo1 Reporter.si

Logar Janši počasi, a vztrajno načenja živce: ...

rogaška celje Ekipa24.si

Bizarno! 'Nagice', poljubi deklet ... Takšna ...

Konec februarja je tako izbruhnilo! Odkrito.si

Trije močni izbruhi na Soncu: kaj se dogaja?

luka doncic dallas Ekipa24.si

Kakšen odgovor Dončića in Dallasa vsem kritikom...

Novice

Pri županu državni prvaki v namiznem tenisu

Piše: R.K.

Čas objave:
01.12.2022 09:33

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je včeraj na rotovžu gostil državne prvake v namiznem tenisu iz Športnega društva SU Novo mesto. V pretekli sezoni so dosegli kar šest najvišjih titul, kar je za društvo z mladimi koreninami izjemen uspeh.

Člani Športnega društva SU Novo mesto so dosegli najvišji naziv ekipni državni prvaki, postali so tudi pokalni prvaki Slovenije, odlična Uroš Slatinšek in Jožko Omerzel pa sta svoje dolgoletno sodelovanje in trud izkazala brez poraza in bila nagrajena z nazivom državnih prvakov v dvojicah. Nadvse uspešne so bile tudi kadetinje in si priborile naslov ekipnih državnih prvakinj, mlajši kadeti pa so postali državni prvaki v dvojicah in mešanih dvojicah.

Novomeško društvo odlikuje tudi številčnost njihovih članov, predvsem pa delo, ki ga vlagajo v rekreativno igranje namiznega tenisa. »V Novem mestu imamo tako trenutno že 350 namiznih tenisačev, kar je resnično hvalevredna številka, še posebej za tako mlado društvo,« je ob izrečenih čestitkah za osvojene pokale poudaril župan Gregor Macedoni.