markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

stankica filerji Njena.si

Sanjski moški: Stankica iznakažena po lepotnem ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Novice Brežice

Poletje priložnosti v Brežicah

Piše: ZPTM Brežice

Čas objave:
12.07.2024 08:31

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice v sodelovanju z Zdravstvenim domom Brežice in Centrom za krepitev zdravja Brežice organizira v mesecu avgustu brezplačen tabor za mlade, stare od 15 do 17 let. Prijave sprejemajo do konca julija.

poletje priloznosti.jpg
Poletje priložnosti v Brežicah
R.K.

V sklopu projekta Hand in hand katerega glavni namen je povečati stopnjo udejstvovanja mladih v športu, bo od 5. do 9. avgusta 2024 v Brežicah potekal tabor za mlade, stare od 15 do 17 let. Urnik tabora je zasnovan uravnoteženo in pestro, saj ga polni kopica poučnih, zabavnih, predvsem pa športnih vsebin. Vsak dan se bodo mladi udeležili delavnice na temo zdravega načina življenja (zdrava prehrana, pomembnost spanja, itd.) in vsaj ene športne aktivnosti (pohodništvo, plezanje, plavanje, kajak, itd.). Tabor vsebuje tudi vrsto drugih družabnih aktivnosti kot so spoznavne aktivnosti, aktivnosti za grajenje skupine, družabne igre, filmske večere, snemanje podkasta in druge. 

Organizator tabora je Zveza za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (ZPTM), ki bo mlade gostila in prenočila v MC Hostlu v Brežicah. Skupina, ki naj ne bi bila večja od 12 oseb, bo nastanjena v večposteljnih sobah. Za zdravo prehrano je poskrbljeno, prav tako za celodnevno spremstvo ter varnost v nočnih urah. Aktivnosti izvajajo zaposleni Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice in zaposleni Centra za krepitev zdravja Brežice. »Tabor se mi zdi super priložnost za mlade, ki si želijo aktivnih počitnic in želijo doživeti nekaj novega. Brežice z okolico ponujajo kar nekaj privlačnih opcij za raziskovanje: vzpon na Sveti Vid od koder se vidi celo mesto, kopanje in veslanje po reki Krki, Terme Čatež in drugo. Ne glede na to ali bodo mladi prišli z najboljšim prijateljem, družbo ali sami, v vsakem primeru jih čaka veliko prijetnega, nepozabnega druženja.« Vesna Mlakar, koordinatorica tabora Poletje priložnosti.

Več informacij o samem taboru ter prijavnico je mogoče najti na spletni strani https://vgc.zptm.si/aktivnosti/poletje-priloznosti
Prijave sprejemajo do konca meseca julija na mail: vesna.mlakar@zptm.si oziroma do zapolnitve mest. Koordinatorica projekta je Vesna Mlakar, ki jo lahko pokličete na 0590 858 10.

zptmbrezice_hand-in-hand_logo__cons_1.0.0.pdf.png
.
R.K.

Logo CKZ.png
.
R.K.

ZD Brežice LOGO.jpg
.
R.K.

Logo ZPTM.jpg
.
R.K.