primer Trenta Svet24.si

Zaslišane prve priče, Janša pravi, da gre za ...

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Novice Brežice

Podjetniško - obrtni in kmetijski sejem v Brežicah

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.10.2012 08:44

V Brežicah se začenja podjetniško-obrtni in kmetijski sejem. Predstavilo se bo več kot 110 razstavljavcev, odprtja pa se bo udeležil minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Na območju športne dvorane Brežice bodo danes ob 11. uri odprli tridnevni podjetniško-obrtni in kmetijski sejem, namenjen obrtnikom, podjetnikom, društvom ter drugim, ki želijo predstaviti storitve, ponudbo in lastne dosežke. Predstavilo se bo več kot 110 razstavljavcev, odprtja pa se bo udeležil minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič.

Kot je povedal vodja projekta iz brežiškega Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Karel Vertovšek, so sejemsko prizorišče v in pred dvorano uredili kot razstavne ulice z avenijami, ki so jih poimenovali Vino in kulinarika, Moj dom, Poslovne storitve, Turizem in mi, Nekaj lepega zame ter Gospodar na kmetiji.

Poleg sejemskega in zabavnega dela so pripravili še brezplačni izobraževalni program, v okviru katerega bodo ponudili teme s področij ekološke kmetijske pridelave, zaposlovanja, raziskovanja in financiranja.