kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Novice Sevnica

OŠ Sava Kladnika Sevnica visoko priznanje v šolstvu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.02.2016 13:30

Zavod Republike Slovenije za šolstvo je letos že sedemnajstič zapored podelil priznanja Blaža Kumerdeja. Z njimi prepoznava in se sodelujočim zahvaljuje za visoke dosežke pri zahtevnem delu z mladimi, za ustvarjalnost in inovativnost ter kakovostno sodelovanje v vzgoji in izobraževanju.

(Foto: ossevnica.si)

Zavod vsako leto podeli pet priznanj institucijam, skupinam in posameznikom. Prejemnica je za izjemne dosežke pri razvoju in uvajanju novosti v vzgojno-izobraževalno prakso postala tudi Osnovna šola Sava Kladnika Sevnica. Priznanje se podeljuje za odličen končni izdelek, nove rešitve s področja načrtovanja in uresničevanja kurikuluma ter za širjenje idej v vseh oblikah informiranja in izobraževanja. Vsakoletni dobitniki priznanja zato predstavljajo tudi kakovostni vrh in vzor tovrstnega izboljševanja vzgojno-izobraževalne prakse.

Za vodstvo Osnovne šole Sava Kladnika Sevnica je priznanje pohvala in dokaz, da je njihovo strokovno delo prepoznano tudi v širšem slovenskem prostoru in strokovni javnosti. »Priznanje za nas pomeni potrditev dosedanjega dela in nas hkrati zavezuje, da bomo še naprej delali dovolj dobro ter pripravljali naše mlade ljudi za stabilno družbo prihodnosti znanja in spoštovanja,« je zapisala ravnateljica Mirjana Jelančič in se ob tem za konstruktivno sodelovanje zahvalila svetovalcem Zavoda Republike Slovenije za šolstvo, Območni enoti Novo mesto, občini za nenehno podporo pri razvoju zavoda ter staršem za soustvarjanje boljšega jutri za otroke.

Še posebno zahvalo ravnateljica namenja zaposlenim, ki ohranjajo in širijo pedagoški optimizem, inovativne pristope in sodelovalno kulturo v lokalni skupnosti in na državni ravni. Prejem visokega priznanja bo šola obeležila z današnjo slavnostno sejo kolektiva šole z udeležbo predstavnikov staršev, učencev, sveta zavoda, lokalne skupnosti in republiškega zavoda za šolstvo, ki bo ob 14.15 uri v likovni učilnici šole.