princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton Svet24.si

Tega Kate Midleton še danes ni odpustila Meghan ...

Užgorod Svet24.si

Po poljskih v blokado še slovaški tovornjakarji,...

slovenske-železnice, železniška-postaja-jesenice Necenzurirano

To je železniška postaja, ki nas bo stala 126 ...

bobnar lindav mnz Reporter.si

(EKSKLUZIVNO) Sova ovadila Bobnarjevo in Lindava

nik mujanovic Ekipa24.si

Sodišče izdalo začasno odredbo v sporu velikega...

natalija-bratkovič, kmetija-2023 Njena.si

Po Kmetiji voditeljica opravlja tudi to delo

ronaldo Ekipa24.si

Ronaldo s pomočjo partnerja ogoljufal številne?!...

Novice

Od danes zapora Andrijaničeve ceste

Piše: R.K.

Čas objave:
05.03.2022 09:07

Na Andrijaničevi cesti bo na odseku med križiščem pri Ločenskem mostu in krožiščem »Tabletka« od ponedeljka, 7. marca, vzpostavljena popolna zapora vozišča v smeri krožišča »Tabletka«. Zapora bo postavljena v sklopu gradbenih del preureditve križišča pri parkiriščih investitorja tovarne zdravil Krka, d. d., potekala pa bo predvidoma do konca aprila. Obvoz bo urejen po Šmarješki cesti.

Popolna zapora bo veljala za promet po Andrijaničevi cesti iz smeri Ločne proti Bršljinu in avtocestnemu priključku Novo mesto-vzhod, postavljena pa bo na odseku od križišča Andrijaničeve ceste s Šmarješko cesto do krožišča »Tabletka«. Promet iz smeri Bršljina in avtocestnega priključka Novo mesto-vzhod proti Ločni bo potekal kot običajno.
Po zaključenih delih bo na Andrijaničevi cesti pri parkiriščih tovarne zdravil Krka nastalo semaforizirano križišče, sistem delovanja semaforjev pa bo medsebojno usklajen s semaforji križišča pri Ločenskem mostu. Na Andrijaničevi cesti bo v smeri Ločne urejen dodatni pas za zavijanje v desno na novo parkirišče tovarne zdravil, priključka obeh parkirišč na Andrijaničevo cesto pa bosta razširjena in bosta imela posamična pasova za vključevanje v promet v smeri krožišča »Tabletka«.