severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

masterchef 3 obrez Njena.si

Slovo od skrivalnic: zmagovalec MasterChefa ...

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Novice

Obeležili 10-letnico delovanja

Piše: R.K.

Čas objave:
14.05.2024 10:07

Kegljaško društvo Vodnjak je minulo soboto praznovalo pomembno prelomnico - 10 let uspešnega delovanja. Jubilej so zaznamovali z obsežno prireditvijo na kegljišču Vodnjak v Novem mestu, ki se je udeležilo več kot 200 ljudi, med njimi predstavniki Mestne občine Novo mesto, Športne zveze Novo mesto, lokalnih šol, sosednjih občin ter številni kegljači in športniki.

Na osrednji prireditvi so se najprej zahvalili vsem 380 članom društva za njihovo predanost in prostovoljno delo, ki vsako leto doseže več kot 3500 ur. Poleg tega so izrazili zahvalo Mestni občini Novo mesto za njihovo podporo skozi leta ter Športni zvezi Novo mesto za pomoč že od samega začetka delovanja društva. Posebno zahvalo so namenili tudi zvestemu sponzorju, podjetju Roletarstvo Medle d.o.o., ter številnim donatorjem, ki so prispevali denarna sredstva, praktične nagrade in dobitke za srečelov.

Prireditve so se udeležili številni govorci, med njimi tudi podžupan Mestne občine Novo mesto Matija Škof, ki je društvu podelil posebno priznanje. Dogajanje na prireditvi so popestrili tudi mlada pevka Ilona Čih Zupančič in Keglaški trio, ki so s svojim petjem navdušili prisotne. 

Ob deseti obletnici delovanja je Kegljaško društvo Vodnjak tako izrazilo hvaležnost za dosedanje dosežke in zavezništva ter se veselilo nadaljnjega uspešnega sodelovanja v prihodnosti.