primer Trenta Svet24.si

Zaslišane prve priče, Janša pravi, da gre za ...

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

adriana, življenje-na-tehtnici Njena.si

Adriano pri hujšanju ovirala velika samozavest

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Novice Nm

O straniščnih sporazumih in nova anonimka

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.11.2012 06:47

Da so razmere v MO Novo mesto precej straniščne, ni nič novega. Nenazadnje se pogodbe oz. sporazumi pozabljajo kar na stranišču. Popoldne se bodo sestali koalicijski občinski svetniki, ki naj bi razpravljali o problematičnih sporazumih. V redakcijo smo prejeli anonimko o kadrovanju v še enem javnem podjetju.

Anonimni avtor piše o kadrovanju v novomeškem javnem podjetju. Ob vnovičnem imenovanju Muhiča za župana, je mesto direktorja zasedel takrat član Muhičeve Zveze. In kot piše v anonimki, naj bi vodilni v podjetju zaposlili dve svoji znanki. Ena je takoj postala "šefica" drugi, ki dela, prva pa jo gleda in se uči, pa čeprav je nadrejena. Prej naj bi to delo opravljala le ena oseba.

Druga oseba, ki naj bi dobila zaposlitev v podjetju, pa naj ne bi imela ustrezne izobrazbe. Kot še piše v anonimki, naj bi nadzorni svet  direktorju prepovedal njeno imenovanje na delovno mesto, kar pa naj ne bi upošteval. Ta druga oseba naj bi bila zdaj direktorjeva desna roka in naj bi vse delala za ustanavljanje njegove stranke in se naokoli  vozi s službenim avtom itd.... je še zapisano  v anonimki.