Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Novice Novo mesto

FOTO: Dijaki organizirali novoletni koncert

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.12.2018 15:41

Na Srednji zdravstveni in kemijski šoli Novo mesto so tudi letos konec koledarskega leta obeležili z dijaškim novoletnim koncertom v lastni produkciji.

Dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole so z mentoricama Janjo Florjančič in Nado Fortuna tudi letos pripravili novoletni koncert, s katerim so polepšali zadnje decembrske dni in pokazali, da niso samo dijaki, ki sedijo v šolskih klopeh in nabirajo znanje, temveč se v svojem prostem času ukvarjajo s številnimi dejavnostmi, ki jih bogatijo in s katerimi lahko osrečujejo.

IMG_8336.jpg
novoletni koncert dijakov srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto
rk

Koncert so pričeli z nagovori direktorja šolskega centra Štefana Davida, ravnateljice srednje zdravstvene in kemijske šole Damjane Papež in predsednika dijaške skupnosti Srednje zdravstvene in kemijske šole Matica Žnidaršiča, so nastopili Nina Suljić, Sara Božič, Florijan Volčanšek, Tjaša Plut, Anja Ruperčič, Filip Brajčič, Matic Pacek, Anja Stojnič, Ana Brunskole, Pavlina Gorenc, Eva Žibert, Valentina Županc, Nejc Smrekar Kovačič, Davor Kastrevec in Matej Rukše. Za plesne vložke so poskrbeli mažoreti Ana Fink in Tina Kump, hip-hop plesalki Tjaša Zupanc in Tjaša Oštir, plesna skupina Unique, ki jo poleg hip-hop plesalk sestavljajo še Edi Hasanović, Anja Cegnar, Neža Bartol, Matej Uhernik, Anamarija Mrak in Maja Bojanc, ter skupina senior trebanjskih mažoret.

IMG_8302.jpg
novoletni koncert dijakov srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto
rk

Patrik Bogataj se je pridružil skupini Jaja Bojz, Big Band pod taktirko profesorja Gregorja Zagorca pa je presenetil z novim repertoarjem. Pravo presenečenje so bili Lovro Tilen Lajkovič, Žan Bračun, Marcel Valenčič, Andraž Logar, Aljaž Arh, Katja Volčjak in Tjaša Žagar kot Ritem vodovodarji z mentorjem Robijem Fuksom.

IMG_8337.jpg
novoletni koncert dijakov srednje zdravstvene in kemijske šole Novo mesto
rk

Za snemanje koncerta je poskrbel profesor Goran Matešič, za fotografiranje pa profesorica Tadeja Lamut z dijakinjama Deniso Softić in Maja Škufca.

Koncert so povezovali Matic Žnidaršič, Ida Vukmirovič in Matic Pacek, ki so ga zaključili z lepimi željami, naj bo vsak dan napolnjen s prijazno energijo, z ljubeznijo do najbližjih in s tkanjem neprecenljivih vezi.