mehika Svet24.si

Neverjetna zgodba: 63-letnica v krilu zmagala na ...

slovenska policija Svet24.si

Pijan razbijal po stanovanju in se znašal nad ...

1755076909-dsc02802-1755076851110 Necenzurirano

Golob in KPK, ki ne preganja korupcije. In ...

erik brecelj pl Reporter.si

Erik Brecelj: Ko smo se Onkološkem inštitutu ...

urska zigart Ekipa

Izjemen uspeh Urške Žigart, bližje ni bila še ...

Preventivno gasilsko vozilo_Art kamp 4 Svet24.si

Znate ukrepati, če doma zagori?

turizem, trajnost Svet24.si

Potovanja, ki svetu vračajo več, kot mu vzamejo

Novice Novo mesto

Foto: Niso le menza s postano hrano

Piše: RK

Čas objave:
13.02.2019 14:25

Na ŠCNM se tudi s Scidrom-om borijo proti temu, da bi bili le menza s postanim menujem. Vsak dan se rojevajo novi recepti, kuhajo sveže ideje in raziskujejo nove sestavine.

Počasi difundirajo v novo kuhinjo, kjer se bodo še bolj zavzeto in z veseljem lotevali novih znanstvenih jedi.

Zdaj so si opremili nove prostore, kjer bo nastalo še veliko 'okusnih jedi', odmevnih projektov.

Obenem se zahvaljujejo vsem, ki so prispevali, da je prišlo do realizacije te ideje.

Vabljeni vsi, ki jih raziskovalna “kuhinja” zanima na informativni dan na ŠCNM, kjer bo na voljo še več informacij, dijaki pa bodo z veseljem pokazali tudi praktično delo pri Scidromu.

Več na http://scidrom.sc-nm.si/2019/02/11/nismo-le-menza-s-postano-hrano/