viktor orban Svet24.si

Orban ne bo podrl Ukrajine, dokler ne zagotovijo ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

DSD Necenzurirano

V zasebnem zdravstvu je denar: s prodajo klinike ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

doncic 2 Ekipa24.si

Dončić navdušen! Dobil svoj Nascar dirkalnik, ...

Valter Kramar, Mojca Mavec, Ratatujci 1png Njena.si

Mojca Mavec zdaj z bivšim možem Ane Roš

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

Novice Novo mesto

Na informativnem dnevu bodo predstavili programe in poklice

Piše: A.J.

Čas objave:
10.06.2019 00:04

Si želite postati avtokaroserist, bolničar–negovalec, elektrikar, mizar, oblikovalec kovin–orodjar, računalnikar, izdelovalec oblačil, tesar, inštalater strojnih inštalacij, avtoserviser, elektrotehnik ali avtoservisni, farmacevtski, gradbeni, kemijski, kozmetični, lesarski, logistični tehnik? Na Šolskem centru Novo mesto vam ponujajo rešitev, saj izvajajo brezplačno učno pomoč ATENA v vseh omenjenih izobraževalnih programih.

Projekt ATENA je še posebej namenjen vsem, ki bi radi zamenjali službo, ki iščejo drugo priložnost, želijo dokončati šolanje ali so brezposelni in bi radi izpopolnili svoje znanje. Več informacij najdete tukaj

Vse omenjene programe ter poklice, za katere izobražujejo, vam bodo predstavili na informativnem dnevu, v sredo, 12. junija, ob 17. uri v avli Šolskega centra Novo mesto (Šegova ulica 112, Novo mesto).

Projekt ATENA poteka v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom Evropske unije in Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport. Namen projekta je dvigniti izobrazbeno raven in poklicne kompetence odraslih z izvajanjem promocijskih in animacijskih aktivnosti ter z zagotavljanjem brezplačne učne pomoči za udeležence izobraževanja odraslih, ki so v času izvajanja učne pomoči vpisani v izobraževalne programe za dvig izobrazbene ravni.

Šolski center Novo mesto je javni zavod z zavestjo, da je poleg znanja pomembno mladim ponuditi tudi okolje, v katerem se bodo dobro počutili ter v katerem bodo suvereno in samostojno gradili svoje osebnosti, znali prepoznati svoje želje in si zadati cilje. Soustvarjajo šolo, ki je prepoznavna ne le po kvalitetnem podajanju znanja, ampak po posluhu za mlade, ki se pri njih izobražujejo za različne poklice. Prizadevajo si postati šola, ki jo odlikuje duh sodelovanja med učitelji in mladimi, saj se zavedajo, da le-tako lahko ustvarijo šolo učenja za življenje.