katamaran, Simplicity Svet24.si

Na katamaranu našli sledove krvi, pogrešana ...

kovček, potovanje, ženska Svet24.si

98-letnica iz Nove Gorice prestrašila domače, ...

1702382906-dsc2167-01-1702382890043 Necenzurirano

Žibertova banka prihaja v roke srbskega tajkuna

zibert prednik hot sd pl Reporter.si

Smo ujeli bodoče vodstvo SD? Jani Prednik, Klemen...

slovenija ronaldo Ekipa24.si

Končno! Vstopnice za tekmo Slovenija - ...

vesna Njena.si

Metka Gabrijelčič, zvezda filma Vesna, praznuje ...

peter prevc Ekipa24.si

Trener slovenskih skakalcev brutalno iskreno: ...

Novice

Kingstonov ne ustavijo niti nizke temperature!

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
12.02.2024 09:29

V soboto 9. marca bo v Kranjski Gori potekal največji slovenski Après ski, kjer ne bo manjkalo dobre družbe, hrane, pijače in seveda glasbe!

Na odru se bodo tako zvrstili Aktualova Galama, Petkova pumpa in Deejay Time, pa Natalija Verboten, Dejan Dogaja, Čuki, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan, Boštjan Konečnik in Kingstoni, ki so nam pred največjim slovenskim Après skijem razkrili, kako se pripravljajo na nastop in da so člani skupine tudi sami res dobri rekreativni smučarji.

Kingstoni slovite predvsem po energični glasbi, brez katere si enostavno ne moremo predstavljati poletja. Kako pa boste poskrbeli, da se temperature v Kranjski Gori nekoliko dvignejo tudi sredi marca?

Prepričani smo da so naši hiti in uspešnice dobro sprejete tako na poletnih zabavah in plažah kot tudi na prizoriščihzimskih zabav zato se veselimo nastopa v Kranjski Gori. Verjamemo da nas ne bo zeblo na odru in dali bomo vse od sebe tako kot največkrat slišimo od naših smučarskih šampionov. Upajmo da bo sijalo sonce in komaj čakamo da skupaj naredimo nepozabno zabavo.

Ste sicer vajeni nastopov tudi v hladnejših mesecih? So ti bolj zahtevni? In kako se najlažje ogrejete na odru kljub nizkim temperaturam?

Nastopi tudi na zasneženih površinah in v hladnejših mesecih nam niso neznanka, saj imamo za sabo ker lepo število koncertov od Mariborskega pohorja, Krvavca, Kanina, Rogle, Planice in tudi tujine kjer smo sodelovali na Knockout Ski opening v Orcieres-u na jugu francoskih Alp. Za ogrevanje na odru poskrbimo z ustreznimi oblačili, dodatnimi grelci, če nas greje še sonce pa še toliko bolje.

Pred leti ste v enem izmed intervjujev razkrili, da Dare ne smuča. Se je to morda že spremenilo? Kako pa sicer Dare uživa na smučiščih?

Dare ne smuča, ponavadi uživa na soncu ob pijači in v dobri družbi in pogovornih temah ki jih ne zmanjka tudi če malce bolj zebe.

Kdo v zasedbi je najboljši smučar?

Vsi ostali smo lahko rečemo dobri rekreativni smučarji, smo se pa skupinsko udeležili tudi tečaja da izboljšamo naše znanje predvsem pa carving tehnike.

Brez česa ni dobrega Après skija?

Brez Kingstonov!

Zakaj letošnjega Apres Skija v Kranjski Gori ljudje res ne smejo zamuditi?

Ne smejo zamuditi predvsem zaradi super organizacije in dobrega koncertnega programa. Se vidimo!

e5ee288c36bb4bc5374429bf994b0d0d.jpeg
Se vidimo 9. marca na največjem slovenskem Après skiju?
RA