markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Novice

Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem v Krškem

Piše: R.K.

Čas objave:
13.06.2024 09:57

Mestna občina Krško razpisuje oddajo neprofitnih stanovanj v najem. Prosilci, ki se želijo prijaviti na razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem, morajo oddati vlogo na posebnem obrazcu Mestne občine Krško, ki je na voljo do vključno petka, 19. julija 2024, na sedežu Mestne občine Krško in na spretni strani Mestne občine Krško.

Oblikovani bosta dve ločeni prednostni listi: Lista A za stanovanja, predvidena za oddajo v najem upravičencem, ki glede na dohodke v koledarskem letu 2023 po 9. členu Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem (v nadaljevanju: Pravilnik) niso zavezanci za plačilo varščine in Lista B za stanovanja, predvidena za oddajo v najem upravičencem, ki so glede na dohodke v koledarskem letu 2023 po 9. členu Pravilnika zavezani plačati varščino.

Pogoji za pridobitev neprofitnih stanovanj v najem so podrobneje navedeni v javnem razpisu, 19. julija 2024, objavljenem na spletni strani Mestne občine Krško. Prosilci, ki se ne bodo uvrstili na prednostno listo, oziroma osebe, ki ne bodo oddale vloge, ne bodo upravičene do subvencije k plačilu tržne najemnine.

Vlogo s prilogami morajo prosilci poslati do vključno 19. julija 2024 s priporočeno pošiljko na naslov MESTNA OBČINA KRŠKO, Cesta krških žrtev 14, 8270 KRŠKO, s pripisom »13. JAVNI RAZPIS ZA ODDAJO NEPROFITNIH STANOVANJ V NAJEM – NE ODPIRAJ« ali jo oddajo osebno v glavni pisarni, ki se nahaja v pritličju Mestne občine Krško ali v pisarni št. 402 v IV. nadstropju Mestne občine Krško, in sicer vsak uradni dan med 7.30 do 15. ure, ob sredah do 16.30 in ob petkih do 13. ure, v zaprti kuverti, prav tako z zgoraj navedenim pripisom.