evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Novice Novo mesto

Janša pred obiskom na Vašem kanalu

Piše: Radio Krka, STA

Čas objave:
23.10.2012 05:15

Predsednik vlade Janša in gospodarski minister Žerjav bosta z obiskom brežiškega podjetja Kovis danes popoldne začela obisk vlade v Posavju in Zasavju, ki ga bo premier z okrepljeno vladno ekipo nadaljeval v sredo. Še pred tem se bo Janša v Novem mestu pogovarjal tudi na televiziji Vaš Kanal.

V okviru sredinega obiska se bodo predsednik vlade Janša in ministri najprej na brežiškem Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino v Brežicah sešli na delovnem posvetu vlade, v popoldanskem delu obiska pa bosta v Delavskem domu v Zagorju ob Savi in Kulturni dvorani v Sevnici potekali ločeni srečanji z župani, gospodarstveniki, poslanci in državnimi svetniki zasavske ter posavske regije.

V Zasavskem muzeju v Trbovljah bodo v sredo popoldne priredili tudi novinarsko konferenco, na kateri bodo premier Janša, minister za infrastrukturo in prostor Zvonko Černač ter minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič spregovorili o razvojnih izzivih, priložnostih regij ter drugih aktualnih temah, s katerimi se v obiskanih regijah srečujejo posamezni deležniki.


Predsednik vlade, ministri in državni sekretarji bodo imeli v Posavju ter Zasavju tudi številna ločena srečanja glede na svoja področja delovanja, obisk navedenih regij pa bodo v Zagorju ob Savi zaključili z večerno prijateljsko nogometno tekmo med ekipama predstavnikov vlade ter predstavniki Zasavcev in Posavcev.