Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Novice Krško

GEN-I prejel priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi

Piše: Gen-i

Čas objave:
01.02.2019 09:09

Skupina GEN-I je v sklopu projekta »Ugledni delodajalec 2018« prejela priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi energetika in elektro industrija. Projekt »Ugledni delodajalec 2018« že osmo leto zapored organizira največji zaposlitveni portal MojeDelo.com.

V raziskavi je sodelovalo več kot 13.000 anketirancev, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled posameznih slovenskih podjetij. Skupina GEN-I se že od ustanovitve leta 2004 uvršča med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje na evropskem energetskem trgu.

Z delovanjem v več kot 20 evropskih državah, s 14 hčerinskimi družbami in skoraj 400 zaposlenimi strokovnjaki lahko partnerjem ponudi najbolj napredne storitve na področju trgovanja, prodaje in odkupa energentov ter samooskrbe z električno energijo, kar dokazujejo tudi številna priznanja. Z namenom uresničevanja njihovih poslovnih načrtov v družbi soustvarjajo delovno okolje, ki zaposlenim nudi možnosti in priložnosti za razvoj lastnih potencialov in organizacijsko kulturo, ki sloni na njihovih temeljnih vrednotah: spoštovanje, odgovornost, predanost, vključenost in prilagodljivost. V GEN-I se zavedajo dejstva, da so zaposleni njihova največja vrednost, saj kreirajo identiteto podjetja, način delovanja podjetja ter končne rezultate, kar potrjuje tudi prejeto priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi. Priznanje je na slavnostni prireditvi na Brdu pri Kranju prejela Mojca Kert, svetovalka uprave Skupine GEN-I.

Dr. Robert Golob, predsednik uprave Skupine GEN-I: »Prepričani smo, da so zaposleni naša najbolj dragocena dobrina. Vanje ne vlagamo zgolj z vidika financ, temveč predvsem na način, da jim zagotovimo priložnosti in možnosti razvijanja lastnih potencialov. Prav tako jim omogočamo vrhunsko vodstveno podporo pri uresničevanju ciljev, ki si jih zadajo.«