alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

kmetija-2024 Njena.si

Kaj se je z Jasminom in Ines zgodilo po Kmetiji?

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Novice Metlika

FOTO: Z roko v roki že 45 let

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.03.2013 11:02

Društvo Sožitje za pomoč osebam z motnjami v duševnem razvoju za Belo krajino je sinoči v Kulturnem centru v Semiču pripravilo dobrodelni koncert z naslovom Z roko v roki in hkrati proslavilo 45-letnico delovanja.

Na koncertu so zbrali 5.425 evrov, ki jih bodo porabili za delo v društvu. Ob tej priložnosti so Heleni Domitrovič, ki je že tretji mandat predsednica belokranjskega Sožitja, izročili posebno zahvalo.

Koncerta so se udeležili tudi predsednica zveze sožitja Slovenije Katja Vadnal, poslanka v DZRS Renata Brunskole, županja Semiča Polona Kambič, županja Črnomlja Mojca Čemas Stjepanovič in župan Metlike Darko Zevnik.

Na koncertu so nastopili: Simbolični orkester iz Ljubljane, učenci OŠ Milke Šobar Nataše Črnomelj, varovanci Varstveno delovnega centra Črnomelj, vokalna skupina Gallina iz Ljubljane, absolutni svetovni prvak na diatonični harmoniki Martin Težak s svojim umetniškim mini orkestrom Maestro-FOR-Te H6 iz Metlike, folklorna skupina OŠ Belokranjskega odreda Semič, ansambel Stopar iz Mengša, orientalska plesna skupina Masal iz Bele krajine in osrednji gosti koncerta Prifarski muzikanti.

Polona Kambič o koncertu


Ružnič o koncertu