policijabrunsvik Svet24.si

Uboj športnega novinarja Tihca; obtožena soproga...

tjasa bozic Svet24.si

Tjaša Božič uživa v kuhinji

donald trump Necenzurirano

Trumpovi psi na žaru in hrčki na buzari. ...

Borut Mersak-f-Boris Jaušovec vecer Reporter.si

Molk Slovenca iz Bratislave iz Spiritove zgodbe o ...

ceferin Ekipa

Čeferin razkril, kako je zadovoljen z novo LP, ...

jasna-kuljaj Revija Stop

Jasna Kuljaj: »Vedno startam na iskrenost.«

kevin pozo kolo Ekipa

Velika tragedija: Mladi kolesar umrl, potem ko ga ...

Novice Sevnica

FOTO: Fashion week s Kopitarno

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.04.2016 13:04

Kopitarna Sevnica, ki letos obeležuje častitljivo 130. obletnico obstoja, se je letos že tretjič predstavila na prestižnem modnem dogodku Ljubljana Fashion Week (LJFW) - tokrat v sodelovanju s kar tremi priznanimi slovenskimi kreatorji: Majo Štamol Droljc, Petrom Movrinom in Mojco Celin.

SHEONA z Majo Štamol

Po velikem uspehu zlatih in srebrnih sandalov ter natikačev na korku (nagrajeni z Elle Style Awardom) in svilenih natikačev na grobem dvignjenem podplatu, modna kreatorka Maja Štamol Drolc nadaljuje sodelovanje s Kopitarno. Tokrat v sozvočju s kolekcijo SHEONA predstavlja tri ekskluzivne, ročno izdelane modele trenutno tako aktualnih lesenih natikačev na udobnem pregibnem podplatu:

- sandal v kombinaciji kratkega naravnega krzna in usnja v umazano roza barvi.

- natikač, različnih kombinacij kratkega naravnega krzna in usnja z zanimivimi ročno izdelanimi detajli kot so franžice in cofki.

- natikač iz dolgodlakega umetnega krzna, ki so primerni za tiste najbolj drzne dame - z glavo v vesolju in nogami trdno na tleh!


Vsi modeli so primerni tako za čas, ko nas še vedno grejejo debelejše nogavice, z izjemo modela iz dolgodlakega ekološkega krzna, pa tudi v najbolj vročih poletnih dneh.
Avtorska ekstravaganca Petra Movrina

Peter Movrin + Kopitarna


Peter Movrin je za tokratni teden mode LJFW skupaj s Kopitarno Sevnica razvil dve avtorski različici znamenitih natikačev na pluti. Brezkompromisno bela ima za učinek monokromatskosti pluto preoblečeno v mehko belo usnje. Sveža kombinacija lakiranega in mat usnja ter umetnega krzna to udobno obuvalo spremeni v razkošni modni kos. Po uvodni beli prihaja za poletje tudi črna kolekcija.

Krzneni cokli očarali Mojco Celin


Modna oblikovalka Mojca Celin je svojo kolekcijo za jesen/zimo 2016/17 na Ljubljana Fashion Weeku poslala na pisto s pregibnimi krznenimi cokli z letos tako aktualnimi neti. Atraktivni cokli so del redne kolekcije Kopitarne Sevnica in nastopajo v črni barvi s srebrnimi neti ter v dezenih tigra (s srebrnimi neti) in leoparda (z zlatimi neti). Modna ženska jih lahko nosi tako ob poletnih večetrih na golo kožo kot preko debelih nogavic in gamaš v hladnih zimskih mesecih.