alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

kmetija-2024 Njena.si

Kaj se je z Jasminom in Ines zgodilo po Kmetiji?

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Novice Nm

Do petka še 30 cm

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.01.2013 07:35

Torek bo na JV Slovenije oblačen in brez padavin. Že v sredo pa nas čaka nova snežna pošiljka, ki pa ne bo tako obilna. Do petka predvidoma lahko pričakujemo še 30 cm snega. Jutra bodo hladnejša.

Jutri dopoldne bo spet začelo rahlo snežiti in se nadaljevalo še v noči na četrtek. Zapade lahko od 5 do 10 cm snega, vendar več kot 15 cm ne. V četrtek bo sprva večinamo suho, zvečer in v noči na petek se bo sneženje okrepilo. Do petka čez dan, ko bo sneženje ponehalo se bo nabralo še okrog 15 cm snega.

Danes bo pretežno oblačno, občasno bo lahko malo sonca predvsem ob morju ter v severovzhodni Sloveniji. Predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo občasno še padavine, razen na Primorskem bo predvsem rahlo snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem do 9 stopinj C.

Ponoči in sprva še jutri bo večinoma suho, jutri dopoldne pa bo od jugozahoda spet pričelo snežiti, deževalo bo le v nižjih delih Primorske. Na Primorskem bo zjutraj zapihala zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, na Primorskem do 3, najvišje dnevne pa od -3 do 0, na Primorskem do 6 stopinj C.

V četrtek bo oblačno, sneženje bo slabelo in se zvečer ter v noči na petek spet nekoliko okrepilo. Burja se bo okrepila. V petek bo oblačno, sneženje bo slabelo in popoldne postopno ponehalo. Burja na Primorskem bo oslabela.

sneg