policijabrunsvik Svet24.si

Uboj športnega novinarja Tihca; obtožena soproga...

tjasa bozic Svet24.si

Tjaša Božič uživa v kuhinji

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

aleksandar vucic marta kos pf pl Reporter.si

Vučićeva trojanska komisarka: zakaj je nad ...

ceferin Ekipa

Čeferin razkril, kako je zadovoljen z novo LP, ...

jasmin-cerić Njena.si

Jasminov žalosten razlog za vstop v Kmetijo in ...

kevin pozo kolo Ekipa

Velika tragedija: Mladi kolesar umrl, potem ko ga ...

Novice Krško

Detektivsko-varnostna agencija po novem tudi v Posavju

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.04.2016 09:19

Delo podjetij v sodobnem svetu je lahko včasih tudi poslovno zelo zapleteno. V takšnem primeru svojo storitev ponuja Detektivsko-varnostna agencija s svojim delom, saj njene dejavnosti vključujejo računovodsko in digitalno forenziko, varnostno svetovanje, psihološko profiliranje, grafologijo in informacijsko varnost. Gre torej za celostno nudenje podpore podjetjem pri njihovem delu.

Detektivsko-varnostna agencija deluje po celotni Sloveniji, po novem pa so svojo poslovno enoto registrirali tudi v Posavju (Cesta krških žrtev 12d, Krško), da bodo s tem še bolj povezani z lokalnim okoljem. Sicer po potrebi delujejo v tujini, tako so do sedaj že reševali primere med drugim v Avstriji, Italiji, Črni Gori in Makedoniji. Pri svojem delu uporabljajo sodobno profesionalno tehnologijo in tehniko, večino svojih prihodkov pa vlagajo v razvoj podjetja, izobraževanje in sodobno opremo. Redno sledijo novostim, saj za profesionalno izvajanje svojega dela potrebujejo nenehno pridobivati specialna znanja. V podjetju je redno zaposlenih šest ljudi, sodelujejo pa še s približno desetimi zunanjimi strokovnjaki. Njihova posebnost je, da se klienti lahko sami odločajo, ali bo njihov primer preiskoval moški detektiv ali ženska detektivka.

Detektivsko-varnostna agencija se ukvarja s preiskovanjem detektivskih primerov in pridobivanjem dokazov v okviru etičnih in zakonskih okvirov. Deluje že 10 let in je pri nas med največjimi detektivskimi agencijami, poznanih tudi v tujini. Specializirani so za preiskovanje negativnih dejanj v podjetjih, predvsem notranjih kraj in prevar. Med drugim se ukvarjajo tudi z izvajanjem alkotestov, kontrolo in nadzori bolniških dopustov, reševanjem odtekanja informacij iz podjetij, disciplinskimi kršitvami, lažnim prikazovanjem potnih stroškov in zbiranjem dokaznega gradiva. Edini v Sloveniji imajo svoj detektivski laboratorij oziroma center in detektivsko intervencijsko ekipo, ki deluje neprestano, vse dni v letu. Del agencije je poslovna enota Satja, ki velja za prvo žensko detektivsko agencijo v Sloveniji. Direktorica Detektivsko-varnostne agencije je Bernarda Škrabar, tudi detektivka, ki se s tovrstnim delom ukvarja zadnjih 10 let.