primer Trenta Svet24.si

Zaslišane prve priče, Janša pravi, da gre za ...

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Novice Črnomelj

Črnomaljski Spar praznuje 11. rojstni dan

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.08.2015 11:40

SPAR Črnomelj praznuje svoj enajsti rojstni dan. Jutri od 9. ure vabijo na pester zabavni program in slastno rojstnodnevno torto. Najmlajši pa se bodo lahko udeležili likovne delavnice in se zabavali z zajčkom Sparkyjem.

Kot je v pogovoru za Radio Krka povedala poslovodja trgovine Spar Črnomelj Jožica Šobar, so na 11. obletnico delovanja še posebej ponosni. Domačini so jih, tako Šobarjeva, lepo sprejeli in postali njihove redne stranke. Njihova ekipa 27 zaposlenih pa se vsak dan trudi, da je obisk trgovine prijetna nakupovalna izkušnja ter da so storitve na visokem nivoju. »Prav vsakemu kupcu posebej skušamo prisluhniti,« je dejala Šobarjeva.

Za 11. obletnico, ki jo bodo praznovali jutri od 9. ure dalje, so tako kot vedno pripravili zanimiv program, ki bo nagovoril vse njihove kupce, tudi najmlajše. Obiskali jih bodo otroci iz vrtca Črnomelj, katerim bodo ob tej priložnosti predali donacijo podjetja Spar Slovenija. Za najmlajše bodo organizirali tudi likovno delavnico, skakali bodo lahko na velikem napihljivem igralu, ob tem pa jih bo zabaval rumeni dolgouhec Sparky, ki nikoli ne zamudi praznovanja. »Vsi sladkosnedi pa boste prišli na svoj račun ob rojstnodnevni torti,« je zaključila Šobarjeva.

Pogovor s poslovodjo Jožico Šobar