bencin Svet24.si

Opolnoči podražitev bencina in dizla

Finska Svet24.si

Po trčenju dveh helikopterjev umrlo pet ljudi, ...

Siniša Mali Necenzurirano

Kdo je slovensko podjetje, ki naj bi podkupovalo ...

grafika bokalce Reporter.si

Ograjena soseska milijonarjev: ruski tajkuni in ...

luka doncic 25 pm Ekipa

Bivši Dončićev soigralec zaradi Luka še vedno ...

petrol, igor-mravlja, klemen-bunderla, pot-neustavljivih, tehniski-muzej Svet24.si

Slutili smo, da se začenja ena najmočnejših ...

Piščanec na žaru Svet24.si

Top triki za peko piščančjega mesa na žaru

Novice Semič

AVDIO&FOTO: Nov bar in restavracija

Piše: Radio Krka, B.V.

Čas objave:
10.09.2019 13:00

V obrtni coni v Semiču je podjetje Didograd zgradilo novo restavracijo in bar. Odprli so ga prejšnji konec tedna. Korenine podjetništva družine Didovič sta zasejala mati Slavica in oče Alojz Didovič in segajo nekaj desetletij nazaj, obsegajo pa širok nabor dejavnosti, od zeliščarstva, drevesničarstva, gostinstva, trgovine do gradbeništva.

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.
Gre za izredno povezano, delovno in zagnano družino, ki že trideset let potrjuje stari slovenski pregovor "zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača" in restavracija in bar pričata o njihovem delu. 

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.

Na odprtje novega objekta so povabili Semiško županjo Polono Kambič, predsednika Območne obrtno-podjetniške zbornice Črnomelj Stanislava Maleriča in sekretarko Tatjano Aupič.

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.

Objekt in restavracijo je blagoslovil semiški župnik Luka Zidanšek. Za prijetno razpoloženje do jutra pa je poskrbela Tanja Žagar s svojo glasbeno skupino Avantura.

nov-bar-in-restavracija, podjetje-didograd, obrtna-cona-semič
Nov bar in restavracija
Foto: Radio Krka, B.V.

Polona Kambič o novi pridobitvi


Gregor Didovič o odprtju lokala