IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Nagradne igre Novo mesto

FLYPARK SE VRAČA IN DOLENJSKE SKUPINE OBRAČA

Piše: RK

Čas objave:
05.04.2024 08:51

Flypark pri Dolenj'cu se 26. aprila ponovno odpira. Ob tem skupaj z radiem Krka nagrajuje eno vrtčevsko skupino ali razred!

Flypark pri Dolenjcu bo 26. aprila ponovno odprl svoja vrata in trampoline za najboljše poskončno doživetje na Dolenjskem. Flypark bo tako poleg vsakodnevne zabave in gibanja na zraku ponudil fantastično priložnost kot destinacija za zaključek šolskega leta za vse vrtčevske in šolske skupine. Je idealna priložnost za aktivno preživljanje prostega časa na svežem zraku in gibanja za zdravje naših malih zakladov.

Na radiu Krka bomo zato skupaj s Flyparkom pri Dolenj'cu ob ponovni otvoritvi pripravili enkratno doživetje. Naslednji vikend 26.4., 27.4. in 28.4. se bomo družili s pestrim otvoritvenim programom, ekipo radia Krka, ki bo program oddajala v živo iz mobilnega studia, pripravili pa bomo tudi več delavnic in zabavnih aktivnosti. 

VELIKA NAGRADNA IGRA OB OTVORITVI

Ob tem smo pripravili tudi nagradno igro, v kateri nagrajujemo eno vrtčevsko skupino ali en razred. Podarjamo zaključek šolskega leta v Flyparku, z brezplačnim uživanjem na vseh trampolinih ter pogostitvijo za otroke in starše, v terminu po izbiri.
Največ glasov je zbrala skupina ribice iz Vrtca Sonček OŠ Šmarjeta. Otroci iz te supine bodo lahko uživali v skakanju na vseh trampolinih, poligonih in interaktivnih igrah, skupaj s Hotel Dolenjc pa bomo njih in starše pogostili s hrano in pijačo. Z nami bo tudi Cedevita, ki bo poskrbela za vse potrebne vitamine.

Nismo pa pozabili na nagrade za 2. mesto, ki so ga zasedli učenci 5. b razreda OŠ Vavta vas in 3. mesto, ki pripada 2. razredu OŠ Žužemberk. 

Primerno za otroke od 3 leta dalje. Otroci od 3-6 let lahko vstopajo v spremstvu polnoletne osebe. Otroci 6+ pa lahko v park vstopajo samostojno.

Takole so se nam vmes oglasili drugošolci OŠ Žužemberk in nam poslali plakat na temo gibanja:

plakat gibanje.jpg
plakat gibanje.jpg
rk