bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Nagradne igre Novo mesto

FLYPARK SE VRAČA IN DOLENJSKE SKUPINE OBRAČA

Piše: RK

Čas objave:
05.04.2024 08:51

Flypark pri Dolenj'cu se 26. aprila ponovno odpira. Ob tem skupaj z radiem Krka nagrajuje eno vrtčevsko skupino ali razred!

Flypark pri Dolenjcu bo 26. aprila ponovno odprl svoja vrata in trampoline za najboljše poskončno doživetje na Dolenjskem. Flypark bo tako poleg vsakodnevne zabave in gibanja na zraku ponudil fantastično priložnost kot destinacija za zaključek šolskega leta za vse vrtčevske in šolske skupine. Je idealna priložnost za aktivno preživljanje prostega časa na svežem zraku in gibanja za zdravje naših malih zakladov.

Na radiu Krka bomo zato skupaj s Flyparkom pri Dolenj'cu ob ponovni otvoritvi pripravili enkratno doživetje. Naslednji vikend 26.4., 27.4. in 28.4. se bomo družili s pestrim otvoritvenim programom, ekipo radia Krka, ki bo program oddajala v živo iz mobilnega studia, pripravili pa bomo tudi več delavnic in zabavnih aktivnosti. 

VELIKA NAGRADNA IGRA OB OTVORITVI

Ob tem smo pripravili tudi nagradno igro, v kateri nagrajujemo eno vrtčevsko skupino ali en razred. Podarjamo zaključek šolskega leta v Flyparku, z brezplačnim uživanjem na vseh trampolinih ter pogostitvijo za otroke in starše, v terminu po izbiri.
Največ glasov je zbrala skupina ribice iz Vrtca Sonček OŠ Šmarjeta. Otroci iz te supine bodo lahko uživali v skakanju na vseh trampolinih, poligonih in interaktivnih igrah, skupaj s Hotel Dolenjc pa bomo njih in starše pogostili s hrano in pijačo. Z nami bo tudi Cedevita, ki bo poskrbela za vse potrebne vitamine.

Nismo pa pozabili na nagrade za 2. mesto, ki so ga zasedli učenci 5. b razreda OŠ Vavta vas in 3. mesto, ki pripada 2. razredu OŠ Žužemberk. 

Primerno za otroke od 3 leta dalje. Otroci od 3-6 let lahko vstopajo v spremstvu polnoletne osebe. Otroci 6+ pa lahko v park vstopajo samostojno.

Takole so se nam vmes oglasili drugošolci OŠ Žužemberk in nam poslali plakat na temo gibanja:

plakat gibanje.jpg
plakat gibanje.jpg
rk