alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

Suzana Perman Njena.si

Slovenska voditeljica se je poslovila z malih ...

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Kronika Dobruška vas, Prečna

Zdrsi in trki so se kar vrstili

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.01.2013 17:41

Po poročanju naših poslušalcev in policistov so se zdrsi in trki vrstili skozi cel dan.

Ob 5.28 sta pri kraju Bistrica v občini Šentrupert trčili dve osebni vozili. Poškodovanih ni bilo. Gasilci PGD Trebnje in Šentrupert so zavarovali in razsvetlili mesto nesreče ter požarno pregledali vozili.

Ob 9.08 je pod težo snega padlo drevo na cesto Brežice-Bizeljsko, pri odcepu za Globoko. Posredovali so delavci CGP Brežice.

Ob 9.34 je na AC Čatež ob Savi-Prilipe osebno vozilo zdrsnilo s ceste v odbojno ograjo. O dogodku smo obvestili Dars in OKC NM. Poškodovan ni nihče.

Ob 14.05 je na relaciji Nova vas-Velika Dolina je na cesti obtičal avtobus s šoloobveznimi otroki. Posredovali so delavci CGP Brežice.

Ob 15.41 je občanka na cesti Gorica-Veliko Mraševo, občina Krško, z osebnim vozilom ostala ujeta v visokem snegu. Gasilci PGE Krško so tehničnim posegom vozilo potegnili na očiščeno cestišče.


Ob 15.45 sta na cesti v Dobruški vasi v občini Škocjan trčili dve osebni vozili. V nesreči sta se poškodovali dve osebi, ki so ju reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. Gasilci GRC Novo mesto so požarno varovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, očistili motorne tekočine s cestišča ter pomagali reševalcem in vlečni službi.

Ob 16.29 je voznik z osebnim vozilom zdrsnil s ceste Podgora- Prečna v občini Straža. Gasilci PGD Dolenja Straža so ga z gasilskim vozilom potegnili na cesto.

Ob 17.43 je na relaciji Zgornja Pohanca-Pečice na osebno vozilo padlo drevo. Posredujejo dežurni pri podjetju KOP Brežice. Poškodovanih ni.