severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

Matej Zemljič Revija Stop

Matej Zemljič: Kampiral sem včasih, in to zelo ...

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

Kronika Novo mesto/Črnomelj

Voznik tovornjaka trčil v pešca

Piše: A.D.

Čas objave:
06.04.2018 14:45

Črnomaljski policisti so bili včeraj nekaj po 14. uri obveščeni o prometni nesreči v kraju Mavrlen. 51-letni voznik tovornega vozila je ob vožnji vzvratno trčil v 76-letnega pešca.

Pešcu je pred trkom zdrsnilo z brežine in je padel po vozišču. Huje poškodovanega pešca so reševalci odpeljali v bolnišnico. 


Na delovišču v Krškem je nekdo med 4. 4. in 5. 4. iz delovnega stroja iztočil in odtujil okoli 200 litrov goriva.

V noči na 5. 4. je v Semiču neznanec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil motorno kolo Suzuki DR650 brez registrskih tablic.

V kraju Podklanec na območju Črnomlja je med 7. in 17. uro nekdo skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit. Lastnico je oškodoval za 400 evrov.

Brežiški policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v  jutranjih urah v Rigoncah izsledili in prijeli državljana Pakistana, ki je nezakonito prestopil državno mejo.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 39 interventnih primerih in na številko 113 prejeli 169 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je ena oseba huje poškodovala in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Brežicah so zasegli avto kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi 12-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.