sečnja-dreves, akcija, levica Svet24.si

Foto: V Ljubljani bosta padla mogočna drevoreda, ...

lokalne volitve 2022 Svet24.si

Poslanci v en glas stopili v bran "večnim" ...

20200310-00994436 Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za ...

rtvs Reporter.si

Javna hiša pred moralnim bankrotom: RTV Slovenija...

nemcija Ekipa24.si

Odjeknilo je! Nemci izbrali novega selektorja, na ...

gregor-fabrici Njena.si

Kmetija: To dekle je velika ljubezen srčnega ...

goltes Ekipa24.si

Dončićeva zaročenka objavila noro fotografijo, ...

Kronika Novo mesto

Vijugal po vozišču in povzročil nesrečo

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
12.03.2019 12:15

Včeraj okoli 16. ure, je občan policiste obvestil, da iz Črnomlja proti Semiču voznik osebnega avtomobila znamke BMW vijuga po vozišču in ogroža ostale udeležence v prometu, kasneje pa naj bi povzročil prometno nesrečo.

Policisti so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila BMW X3 zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala voznica. V nesreči se ni nihče poškodoval, povzročitelj nesreče pa je imel v litru izdihanega zraka 0,81 miligramov alkohola. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Tatvina
Med 10. 3. in 11. 3. je na Kregarjevi ulici v Brežicah nekdo ukradel motorno kolo Yamaha XC125, registrskih številk KK VZ-22. Lastnik je motorno kolo parkiral pred vhodom v stanovanjski blok.Nezakoniti prehodi državne meje in poskusi izmika mejni kontroli
Včeraj v dopoldanskih urah je na mejni prehod Obrežje na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila bolgarskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled tovornega vozila, v katerem so našli pet državljanov Afganistana, ki so se skriti med tovorom skušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom.

Črnomaljski policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v Preloki izsledili in prijeli deset državljanov Irana, dva državljana Iraka in državljana Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policisti PP Novo mesto so v zgodnjih jutranjih urah v Novem mestu prijeli tri državljane Sirije. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni.