plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

1696960652-172a6180-1696960549854 Necenzurirano

Ameriška klofuta Brodnjaku: glasovali proti ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

primoz roglic Ekipa24.si

Kolesarka vojna za velikega talenta! Vpleteni pa ...

Amir Kazić Leo, v krogu pa Zdravko Čolić Odkrito.si

Skriti sin Zdravka Čolića?!

lanisek Ekipa24.si

V drugi seriji Slovenci kot prebujeni, Anže ...

Kronika Novo mesto

V nesrečah poškodovani 4 kolesarji

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
04.05.2020 14:17

S Policijske uprave Novo mesto so danes sporočili, da se je 30. 4., nekaj po 11. uri zgodila prometna nesreča v Črmošnjicah. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 63-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravila o prednosti trčila v kolesarja, ki je pripeljal z njene desne strani.

Lažje poškodovanega kolesarja so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Povzročiteljici nesreče so policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

3. 5. so bili novomeški policisti obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo žensko, ki naj bi se poškodovala v prometnih nesreči. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 38-letna kolesarka peljala po Kandijski cesti v Novem mestu, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubila oblast nad kolesom, padla in si poškodovala glavo. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo.

3. 5. so v bolnišnici oskrbeli še dva poškodovana kolesarja. Policisti so ugotovili, da sta 21-letnik in 24-letnik kolesarila na Gorjancih po gozdni poti po klancu navzdol. 24-letni kolesar je izgubil oblast nad kolesom in padel, mlajši pa je trčil vanj in prav tako padel. Oba sta v nesreči utrpela lažje poškodbe.