plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

1696960652-172a6180-1696960549854 Necenzurirano

Ameriška klofuta Brodnjaku: glasovali proti ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

Luka Dončić pf Ekipa24.si

Luka oživel nov trend in dobil nor vzdevek! Ne ...

Amir Kazić Leo, v krogu pa Zdravko Čolić Odkrito.si

Skriti sin Zdravka Čolića?!

matkovic cedevita olimpija 23 af Ekipa24.si

Zmaji v ligi ABA pokazali drugačen obraz in ...

Kronika

Tovorno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo

Piše: R.K.

Čas objave:
02.04.2022 08:54

Za nujno medicinsko pomoč so posredovali tri klice, za nujno veterinarsko pomoč pa štiri, za zadnjih 12 ur sporočajo operativci ReCO Novo mesto.

1. aprila nekaj do 11. ure je v Zagorici pri Velikem Gabru (občina Trebnje), tovorno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator. Reševalci nujne medicinske pomoči Trebnje so voznika preventivno pregledali na kraju. Vozišče pa je očistil dežurni delavec komunalnega podjetja.

Oživljanje žal neuspešno

V naselju Trebča vas (občina Žužemberk) so 1.aprila ob 12.17, gasilci PGD Dvor kot prvi posredovalci oživljali osebo do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Oživljanje je bilo žal neuspešno in je oseba preminula.

Razlilo se je hidravlično olje

Nekaj čez pol 17. se je včeraj na cesti med naseljema Kanižarica in Kvasica (občina Črnomelj), razlilo hidravlično olje. Gasilci PGD Črnomelj so razmastili in očistili cestišče na dolžini okoli 1500 metrov. Za zavarovanje s prometno signalizacijo je poskrbel dežurni delavec cestnega podjetja. Obveščene so bile pristojne službe.

Zagoreli odpadki

Ob 22.40 so v gozdu nad Rožič Vrhom (občina Črnomelj), goreli odpadki. Gasilci PGD Rodine in Rožič vrh so pogasili večji kup mešanih odpadkov na površini okoli 100 kvadratnih metrov.