Korčula Svet24.si

Korčula na robu propada, mestu grozi bankrot

jp-prlekija, javno-podjetje-prlekija Svet24.si

Razbit vodovodni sistem C: kdo bo na desnem bregu ...

stanovanje Necenzurirano

V Ljubljani več kot 11.000 praznih stanovanj, ...

vila frantar zabret Reporter.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

tadej pogacar urska zigart 24 pm Ekipa24.si

Tadej Pogačar spet vrhunsko, a zdaj z besedami! ...

Slash Revija Stop

Slash - doživel nepopisno tragedijo

nika prevc pm Ekipa24.si

Nika Prevc je zablestela kot še nikdar! Naša ...

Kronika

Policija išče tatova goriva

Piše: R.K.

Čas objave:
24.01.2023 10:20

Policija na območju Trebnjega preiskujejo več primerov tatvin goriva. Prepoznate moška na fotografijah?

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 342 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 22 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Trebnjem kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, grožnje in tatvin. Posredovali so zaradi izločanja tovornih vozil, zastojev v prometu in nedovoljenih prehodov državne meje.

KRIMINALITETA

Prepoznate tatova?

Policisti PP Trebnje preiskujejo več primerov tatvin goriva na bencinskih servisih na območju Trebnjega. V vseh primerih je bilo ugotovoljeno, da se je storilec na kraj kaznivega dejanja pripeljal z osebnim avtomobilom VW passat, sive barve, z opremo R line z nameščenimi ukradenimi registrskimi tablicami. Poleg voznika se je v avtomobilu nahajal tudi potnik. Policisti prosijo vse, ki bi storilca prepoznali, da to sporočijo policistom PP Trebnje na številko 07 346 27 00.

sovoznik 1.jpg
Sovoznik
PU Novo mesto

sovoznik 2.jpg
Sovoznik
PU Novo mesto

Tatvina

S parkirnega prostora na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu je med 22. 1. in 23. 1. nekdo odtujil osebni avtomobil Renault clio, rdeče barve, registrskih oznak NM DL-157.

JAVNI RED IN MIR

Kršitelja pridržali

Trebanjski policisti so okoli 14.30 posredovali zaradi v zasebnem prostoru na območju Rakovnika pri Šentrupertu. 44-letni kršitelj, ki se jenedostojno vedel in žalil prijavitelja, se tudi po prihodu policistov ni pomiril, dato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in pridržali. Zaradi kršitev javnega reda in miru so mu izdali plačilni nalog.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju PP Brežice (Dobova, Rigonce, Obrežje) izsledili in prijeli 12 državljanov Turčije, 11 držaljanov Maroka, pet državljanov Indije, štiri državljane Rusije, in dva državljana Nepala. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno prestopili državno mejo, še niso zaključeni.