900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kronika

Spet požar Lokah, gorele tudi saje in trava ob železnici, trčila tri vozila

Piše: R.K.

Čas objave:
23.03.2022 07:22

Od 18. ure včeraj sta včeraj Regijska centra za obveščanje v jugovzhodni Sloveniji poročala o požaru in prometni nesreči.

Sinoči kmalu po 21. uri v naselju Lokve v občini Črnomelj gorelo v gozdu. Požar, ki je zajel suho travo, podrast in ostanke vejevja na površini okoli pet kvadratnih metrov, so pogasili gasilci PGD Črnomelj.

Ob 20.13 so se v ulici Narpel v Krškem vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGE Krško so požar pogasili, dimnik in okolico pregledali s termovizijsko kamero ter odsvetovali nadaljnje kurjenje.

Ob 20.08 je v Šmihelu v Novem mestu na brežini ob železniški progi gorela suha trava, podrast in grmičevje. Požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel.

Ob 18.18 so na cesti v naselju Zagradec, občina Ivančna Gorica, trčila tri osebna vozila. Gasilci GB Ljubljana in PGD Stična so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč dvema poškodovanima osebama do prihoda reševalcev NMP, odklopili akumulatorje na vozilih in posuli po vozišču iztekle tekočine.