Jake Abraham Svet24.si

Igralec je v 57. letu izgubil bitko z rakom

pavel prigožin Svet24.si

Kdo bo podedoval Prigožinove milijone?

agencije-fotka Necenzurirano

Kako gre pod Golobovo vlado Zavrlu, Pusarju & co.?...

vladimir prebilic-pl Reporter.si

Novi obraz, ko bo odletel Golob? Bo župan ...

damir krznar maribor Ekipa24.si

Je govoril o prihodnosti?! Krznarjeve besede po ...

kmetija-2022 Njena.si

Snemanje šova Kmetija je zaključeno

ronaldo 1 Ekipa24.si

Težave v raju?! Georgina objavila fotko z ...

Kronika Metlika, Trebnje, Krško

S ceste na bok in v drevo, pri Medvedjeku trije poškodovani

Piše: R.K./SPIN

Čas objave:
02.05.2021 05:51

Včeraj ob 21.52 je na cesti Metlika—Slamna vas pri naselju Svržaki vozilo zapeljalo s ceste, se prevrnilo na bok in trčilo v drevo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika in Črnomelj so na kraju oskrbeli dve poškodovani osebi in ju odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so odklopili akumulator na vozilu, s tehničnim posegom rešili osebi iz vozila, zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče ter pomagali reševalcem in policiji.

Ob 15.58 je pri Medvedjeku v občini Trebnje na avtocesti osebno vozilo trčilo v sredinsko odbojno ograjo. Gasilci PGD Trebnje so pred prihodom policistov in delavcev DARS proti naletno zavarovali kraj, odklopili akumulator, proti požarno zavarovali vozilo, posuli po vozišču razlite motorne tekočine in z delavci DARS očistili vozišče ter nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Trebnje, ki so tri poškodovane osebe oskrbeli na kraju in nato prepeljali na nadaljnje zdravljenje v Zdravstveni dom Trebnje.

Gašenje nepogašenega kurišča
Gašenje nepogašenega kurišča
PGD Sevnica

Ob 18.39 je na brežini reke Save blizu naselja Orehovo v občini Sevnica zagorelo zaradi nepogašenega kurišča. Požar so pogasili gasilci PGD Sevnica.

Ob 13.00 je v naselju Ponova vas v občini Grosuplje občan z mopedom trčil v kapelico. Gasilci PGD Ponova vas in Št. Jurij so nudili pomoč reševalcem NMP Ljubljana, ki so poškodovanca oskrbeli na kraj.

Ob 12.28 je v naselju Mali Kamen v občini Krško padel motorist z motorjem. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, na motorju odklopili akumulator in nudili prvo pomoč poškodovancu do prihoda reševalcev NMP Krško, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli in nato prepeljali v UC BrežiceOb 12.10 je posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku s helikopterjem prepeljala obolelo osebo iz Kočevja v UKC Ljubljana.

Ob 2.06 so v ulici K Roku v Novem mestu, gasilci GRC Novo mesto pogasili ostanke kurjenja, ki so ostali po kurjenju kresa.

Ob 0.27 so na Mirnopeški cesti v Novem mestu gorele smeti v komunalnem zabojniku. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Prečna so pogasili goreče smeti v zabojniku in mešane odpadke na prostem, na površini okoli 50 kvadratnih metrov.