markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

doncic-biserka-petrovic Ekipa24.si

Do solz! Mama Dražena Petrovića prišla do ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Kronika

Pri Muhaberju prijeli vlomilca

Piše: R.K.

Čas objave:
29.05.2024 11:24

Danes nekaj pred 4. uro so bili policisti PU Novo mesto obveščeni, da naj bi neznanci vlamljali v gostinski lokal v Bršljinu. Policisti PP Novo mesto so se nemudoma odzvali in na širšem območju pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev vlomilca.

V okolici Muhaberja so izsledili in prijeli 29-letnega vlomilca, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Pri ogledu kraja kaznivega dejanja so ugotovili, da je z naviranjem vrat in razbitjem stekla vlomil v lokal. Z intenzivno policijsko preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin nadaljujejo. Zoper 29-letnika bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Nasilnežu prepovedali približevanje žrtvi

Trebanjski policisti so bili obveščeni o nasilju v družini v okolici Trebnjega. Zbrali so obvestila in ugotovili, da 36-letni nasilnež izvajal nasilje nad partnerko in ji grozi, da jo bo ubil. Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvi zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. O izrečenem ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju ukrepa. Zoper 36-letnika bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.