alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Kronika Drnovo

Pri Drnovem huda neseča

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.01.2013 12:59

Na lokalni cesti med Cerkljami ob Krki in Drnovem se je včeraj zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta se dve dekleti zelo hudo poškodovali.

Voznik osebnega avtomobila Seat je vozil po lokalni cesti iz Cerkelj ob Krki proti Drnovemu. Na ravnem delu ceste je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in se z avtomobilom večkrat prevrnil. V nesreči sta se dve potnici, stari 20 let, posebno hudo telesno poškodovali, voznik se je hudo poškodoval, druga dva potnika pa se nista poškodovala. Nihče od udeležencev med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu. Ena izmed potnic je med prevračanjem padla iz vozila, drugo, ki je ostala ukleščena v avtomobilu, pa so iz vozila rešili gasilci in reševalci.

Novomeški prometniki okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo. Domnevni 22-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, odklonil je tudi preizkus alkoholiziranosti. Policisti so vozniku odvzeli osebni avtomobil, po zaključenem postopku ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.