pes-luna-drevo-zajem-slike Svet24.si

Video: Pogrešanega psa našli na nenavadnem mestu

alkohol Svet24.si

Indijec z 2,9 promila alkohola v krvi razgrajal v ...

1697198536-dsc03553-1697198509897 Necenzurirano

Logarjeva igra ali kdo nas vleče za nos #kolumna

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

tadej pogacar 23 pm Ekipa24.si

Tadej Pogačar v glasbene vode???? S to objavo ...

Eva Strmljan Kreslin, Vlado Kreslin Njena.si

Vlado Kreslin o odnosu s svojimi otroki

doncic 23 pm Ekipa24.si

Pravica skazica!! Luka Dončić naknadno le ...

Kronika

Posredovali zaradi spora in pretepa

Piše: R.K.

Čas objave:
15.03.2023 09:54

Včeraj okoli 10. ure so bili policisti obveščeni o pretepu na parkirnem prostoru na Cesti krških žrtev v Krškem. Na kraj so bili takoj napoteni policisti PP Krško, ki so zbrali obvestila in ugotovili, da je prišlo do spora in pretepa med petimi osebami iz Drnovega in Kerinovega Grma, ki se med seboj poznajo, ena oseba pa je bila lažje poškodovana.

Vse udeležence so policisti izsledili, ugotovili identiteto in nadaljujejo z intenzivno preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. Pri enem izmed udeležencev so v avtomobilu našli in zasegli sekiro. O ugotovitvah bodo policisti po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Kršitelja pridržali

Policisti PP Dolenjske Toplice so nekaj po 20.30 posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru na območju Dvora. 36-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomiril in je nadaljeval s kričanjem in razgrajanjem, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.