severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

Domagoj Ivanković Njena.si

Josip iz Botrov nasmejan, z ženo srečna na svojem

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Kronika Novo mesto

Policisti prijeli mladoletne tatove

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
28.05.2018 14:31

Novomeški policisti so bili minulo soboto nekaj pred 20. uro obveščeni o tatvini v gostinskem lokalu v Novem mestu. Storilci so enemu izmed gostov lokala odtujili torbico z denarjem. mobilnim telefonom in dokumenti in pobegnili.

Policisti so na podlagi opisa v Novem mestu izsledili štiri mladoletne osumljence in jim zasegli ukraden denar. Našli in zasegli so
tudi odvrženo torbico z ukradenimi predmeti jih vrnili oškodovancu. Osumljence so privedli na policijsko postajo, o tatvini obvestili center za socialno delo in starše, ki so prevzeli mladoletnike. Po zaključenem postopku jih bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Med 23. 5. in 24. 5. je v Trebnjem nekdo iz garaže stanovanjske hiše odtujil motorno žago, baterijski vrtalnik in pihalnik za listje. Lastnika je oškodoval za 600 evrov.

Na Knezovi ulici v Novem mestu je 25. 5. dopoldne neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vstopil v stanovanjsko hišo. Preiskal je prostore in odtujil denar in zlat nakit. Škode je za okoli 2000 evrov.

112347_183274_vlom_v_hiso1.JPG



Na Vinarski cesti na Bizeljskem je 26. 5. zvečer nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalca in skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in lastnika oškodoval za 2000 evrov.