Andreja Katič Svet24.si

Golob odločil, znano ime kandidatke za novo ...

Raiven Svet24.si

Raiven z nastopom na Dori šokirala s provokativno...

JAnez Škrabec Necenzurirano

Podražitve na železnicah: nova postaja ne bo ...

logar jansa irgl Reporter.si

Izgon iz raja: Janša uporniška Anžeta Logarja ...

slovenija ronaldo Ekipa24.si

Končno! Vstopnice za tekmo Slovenija - ...

MEI RABIČ 1 Njena.si

Kako je 'Ela' postala zvezda serije Skrito v raju?...

peter prevc Ekipa24.si

Trener slovenskih skakalcev brutalno iskreno: ...

Kronika Novo mesto

Policisti prijeli mladoletne tatove

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
28.05.2018 14:31

Novomeški policisti so bili minulo soboto nekaj pred 20. uro obveščeni o tatvini v gostinskem lokalu v Novem mestu. Storilci so enemu izmed gostov lokala odtujili torbico z denarjem. mobilnim telefonom in dokumenti in pobegnili.

Policisti so na podlagi opisa v Novem mestu izsledili štiri mladoletne osumljence in jim zasegli ukraden denar. Našli in zasegli so
tudi odvrženo torbico z ukradenimi predmeti jih vrnili oškodovancu. Osumljence so privedli na policijsko postajo, o tatvini obvestili center za socialno delo in starše, ki so prevzeli mladoletnike. Po zaključenem postopku jih bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Med 23. 5. in 24. 5. je v Trebnjem nekdo iz garaže stanovanjske hiše odtujil motorno žago, baterijski vrtalnik in pihalnik za listje. Lastnika je oškodoval za 600 evrov.

Na Knezovi ulici v Novem mestu je 25. 5. dopoldne neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vstopil v stanovanjsko hišo. Preiskal je prostore in odtujil denar in zlat nakit. Škode je za okoli 2000 evrov.

112347_183274_vlom_v_hiso1.JPGNa Vinarski cesti na Bizeljskem je 26. 5. zvečer nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalca in skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo. Odtujil je denar in lastnika oškodoval za 2000 evrov.