DBbiOYFXsAA3xjZ Svet24.si

Umrl je eden najbogatejših Hrvatov

shannen Svet24.si

Za igralko ni več upanja: rak se je razširil na ...

Janez Janša Necenzurirano

Janša si pripenja zasluge, a nam je v resnici ...

eva irgl anze logar m24 Reporter.si

Trojanska konja Anže Logar in Eva Irgl bosta do ...

benjamin verbic Ekipa24.si

Benjamin Verbič odprl dušo in spregovoril tudi o...

Robert Golob, Tina Gaber Njena.si

Robert Golob in izbranka Tina Gaber na finalu ...

oblak danilovic 23 Ekipa24.si

Oblak s svojo Olgo že v Sloveniji, glejte, kam se...

Kronika Novo mesto

Policisti iščejo tatova nakita iz novomeške prodajalne

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
24.01.2020 12:59

Policisti iščejo tatova nakita iz prodajalne v Novem mestu. V četrtek okoli 13.30 ure, sta si v prodajalni ogledovala nakit, ki jima ga je razkazoval prodajalec. S pretvezo, da bosta nekaj kosov nakita kupila, sta zamotila prodajalca, zgrabila več razstavljenih kosov nakita in pobegnila, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Eden od osumljencev naj bi bil visok okoli 180 centimetrov, suhe postave, imel naj bi krajše lase, star pa je med 30 in 40 let. Drugi osumljenec naj bi bil visok okoli 170 centimetrov, močnejše postave, imel naj bi brke in brado, oblečen pa je bil v temnejša oblačila.

Po zbranih obvestilih naj bi šlo za tujca, ki sta se sporazumevala v angleškem jeziku, slabše naj bi govorila tudi slovensko. Pobegnila bi lahko z osebnim avtomobilom bolgarskih registrskih oznak, so zapisali na policiji.

Policisti so takoj začeli iskanje, a ju še niso uspeli izslediti. Pozivajo vse, ki bi o osumljencih ali kaznivem dejanju karkoli vedeli, da to to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.