soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

382806463_710305964463822_8546834431065828572_n Svet24.si

Foto: Janko pridelal najtežjo in najlepšo bučo,...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

slovenija Ekipa24.si

Škandal! Glejte, kakšnega zadetka v Zenici niso ...

gozd-strahov-na-talentih Njena.si

Gozd strahov na Talentih: Nepričakovano ozadje ...

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Kronika

Oropali 69-letnika, ki jih je zalotil

Piše: R.K.

Čas objave:
02.09.2022 08:00

V noči iz srede na četrtek so neznanci v Krški vasi oropali 69-letnika. Po prvih ugotovitvah policije (preiskava še poteka) so v garažo ob stanovanjski hiši vlomili trije zamaskirani neznanci, so sporočili iz PU Novo mesto.

Ropot v priročnem skladišču je zbudil lastnika, ki je tam zalotil tri zamaskirance. Eden ga je pošprical z dražljivo snovjo, drugi udaril s palico in mu zlomil roko. Storilci so se nato razbežali, odnesli pa niso nič.

V zgodnjih jutranjih urah so na številko 113 poklicali lastniki hiše, prav tako iz Krške vasi, ki so opazili, da je bilo ponoči vlomljeno v nenaseljeno stanovanjsko hišo in gospodarsko poslopje. Pregledali so prostore in odnesli kardansko gred, motorno žago in meso iz skrinje. Vse to so našli pri kasnejšem ogledu, tako da so na koncu ugotovili, da so storilci odnesli le nekaj suhomesnatih izdelkov in gumijaste škornje. Skupna vrednost ukradenih izdelkov in ter poškodbe na vratih dveh objektov ocenjujejo na okoli tri tisoč evrov. Policisti domnevajo, da sta dogodka povezana in storilci zaradi zalotitve niso imeli časa odpeljali pripravljene ukradene predmete pod bližnjim kozolcem.