jure ličen, morje 1 Svet24.si

Nova oseba v Juretovem življenju

uvodna Svet24.si

Razkrili, kdo bo nastopil na naslednjem Super ...

POL20150401F5_00002 Necenzurirano

Težava Slovenije ni globoka država, ampak plitva...

rakičan, bolnica, pošta, čakalne-vrste Reporter.si

Škandalozno priznanje: čakalne vrste prikrito ...

doncic Ekipa24.si

Kje je Luka? Slovenski zvezdnik že v svojem ...

miha hercog 1 Njena.si

Druga ljubezen Mihe Hercoga

damir krznar maribor dw Ekipa24.si

Brez ovinkarjenja: Krznar razkril, kaj si misli o ...

Kronika Novo mesto

Novomeški policisti pridržali razgrajača, Krški zasegli traktor 14-letniku

Piše: PU Novo mesto, R.P.

Čas objave:
07.09.2018 12:53

Novomeški policisti so ponoči pridržali 46-letnika iz okolice Novega mesta. Policisti so ugotovili, da je pijan doma prišel v spor z ženo, najprej verbalno, nato pa jo je tudi udaril.

Ko se je umaknila ven v avto je prišel za njo in udaril po vetrobranski šipi, da se je razbila. Prihod policistov ga ni pomiril, še kar je razgrajal, se nedostojno vedel in ni upošteval ukazov, zato so ga namestili v prostore za pridržanje na policijski postaji.

VLOMI
Na Podbevškovi ulici v Novem mestu so v zadnjih dneh neznanci vlomili v avtodom. Iz njega so odnesli pralni stroj znamke Bosch in navigacijsko naprav Garmin Nuvi 2350. Lastnikom so naredili za nekaj sto evrov škode.

PROMETNA VARNOST
Policisti so obravnavali osem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. Krški policisti so v Gorici ustavili 14-letnega traktorista in mu traktor IMT 539 zasegli, ker ga je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami se je zgodila danes zjutraj, nekaj pred sedmo uro na glavni cesti Radeče – Krško, v Boštanju.Po prvih ugotovitvah policistov je 26-letni voznik osebnega vozila medbencinskim servisom in HE Boštanj prehiteval pred seboj vozeči kombajn intrčil v 50-letno voznico osebnega avtomobila, ki ne pravilno pripeljala posvoji strani ceste. Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic je bil prometna tem delu glavne ceste oviran do 8.15.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI
Dopoldne so črnomaljski policisti v bližini Brega pri Sinjem vrhu prijeli 8 tujcev, za katere so ugotovili, da so državno mejo prestopili nezakonito. Gre za državljana Iraka, Palestine in šest državljanov Alžirije, med njimi je bil tudi mladoletnik. Popoldne so v bližini Tanče Gore prijeli pet državljanov Eritreje. V noči iz četrtka na petek so policisti v Dobličah pri Črnomlju prijeli dva državljana Pakistana, ki sta državno mejo prestopila nezakonito. Vse so privedli na policijsko postajo Črnomelj, policijski postopki pa še niso zaključeni.