alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

kmetija-2024 Njena.si

Kaj se je z Jasminom in Ines zgodilo po Kmetiji?

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Kronika Nm

Nevarnost poledice in nesreče

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.03.2013 14:26

Zgodili sta se dve prometni nesreči. Zaradi nizkih temperatur, sneženja in mrzlega severovzhodnika vas opozarjamo na nevarnost poledice tudi na ostalih cestah. V primeru snega na cestišču je na vozilih še vedno obvezna zimska oprema.

Po poročanju poslušalcev je omenjena ceste poledenela. Okrog 14.20 uri se je na cesti Prečna- Straža, v Dolnji Straži, v smeri Straže, zgodila prometna nesreča. Po poročanju poslušalcev je voznica zapeljala s ceste in se z vozilom prevrnila na streho.

Ob 14.41 uri se je nesreča zgodila na cesti Črnomelj-Gaber pri Semiču, pri železniškem podvozu. Voznica osebnega vozila je zapeljala s cestišča in se zaletela v večji kamen na brežini. Gasilci PGD Črnomelj so odklopili akumulator na vozilu, pomagali vlečni službi pri nalaganju vozila in počistili cestišče. Lažje poškodovano voznico so oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj.

Zaradi nizkih temperatur, sneženja in mrzlega severovzhodnika vas opozarjamo na nevarnost poledice tudi na ostalih cestah. V primeru snega na cestišču je na vozilih še vedno obvezna zimska oprema.