kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

bajec becarevic Reporter.si

Huda obtožba na račun Tarče in Teša: ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

jasmin, pop-tv, kmetija Njena.si

Kmetija: Zaradi tega Jasmin v areno odhaja ...

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Kronika Novo mesto

Moški ravs končan s pridržanjem

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.08.2015 14:40

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 157 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval motorist in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Posredovali so zaradi 17 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi požara in sprožitev signalno varnostnih naprav.

VLOMI
Med 7. 8. in 10. 8. je na območju Straže nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit. Lastnike, ki so bili v času vloma na dopustu, je oškodoval za 4000 evrov.

V Irči vasi v Novem mestu je med 9. 8. in 10. 8. neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit in denar. Lastnika je oškodoval za 1000 evrov.

Na Ulici Slavka Gruma v Novem mestu je v noči na 11. 8. neznanec vlomil v osebni avtomobil in odtujil torbico z denarjem. Lastnika naj bi oškodoval za okoli 3000 evrov.

PRIDRŽALI KRŠITELJA JAVNEGA REDA IN MIRU
Novomeški policisti so 10. 8. popoldan posredovali zaradi pretepa v stanovanjski hiši v okolici Novega mesta. Ugotovili so, da sta se sprla dva moška. 30-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, naj bi udaril 26-letnega moškega in mu grozil. Kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval njihovih opozoril in ukazov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.