kača, krško Svet24.si

Foto: V Krškem goste lokala prestrašila kača

supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

20245X9263 Necenzurirano

Šef slabe banke iz vrst SDS v službo k ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

Timi Max Elšnik Ekipa

Elšnik s kreativno potezo ustvaril upanje: Njegov...

jasmin, pop-tv, kmetija Njena.si

Kmetija: Zaradi tega Jasmin v areno odhaja ...

miha butara 24 mm Ekipa

Proračun bomo podvojili, to je ogromno za ...

Kronika Novo mesto

Mladoletnikoma zaseli 298 petard

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.12.2012 14:38

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 38 nujnih primerih. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih so se štirje udeleženci lažje poškodovali in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala materialna škoda.

Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Novem mestu pridržali kršitelja, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril in je nadaljeval s kršitvijo. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi zgostitev prometa, povoženja divjadi in ovir na vozišču.

IZSLEDILI POVZROČITELJA NESREČE

Novomeški policisti so bili 19. 12. ob 4. uri obveščeni, da je neznanec na parkirnem prostoru V Novem mestu z vozilom trčil v dva parkirana osebna avtomobila in odšel s kraja, ne da bi nudil podatke ostalim udeležencem. Policisti so izsledili 21-letnega povzročitelja nesreče in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. V litru izdihanega zraka je imel 1,05 miligramov alkohola. zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.

MLADOLETNIKOMA ZASEGLI PETARDE

18. 12. popoldan so krški policisti dvema mladoletnikoma zasegli 298 pirotehničnih izdelkov – petard. Pirotehnične predmete so jima zasegli in uvedli prekrškovni postopek.