Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Lažje poškodovana voznica in potnica

Piše: R.K.

Čas objave:
17.11.2022 11:28

Včeraj so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bili poškodovani voznica in potnica. nesreča se je zgodila v Žužemberku.

Nekaj pred 19.30 se je zgodila prometna nesreča v Žužemberku. Policisti PP Dolenjske Toplice so ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v betonsko ograjo ob stanovanjski hiši. Povzročiteljica in potnica v njenem vozilu sta se v nesreči lažje poškodovali. Policisti bodo voznici zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča na cesti Novo mesto - Metlika

Nekaj pred 14. uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti med Hrastom pri Jugorju in Suhorjem. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovorna 62-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zaradi nepravilnega prehitevanja trčila v avtomobil 37-letnega voznika, ki je zavijal levo, na lokalno cesto. Policisti so med postopkom še ugotovili, da 37-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.